Iza - ocena (1) Mam świetne doświadczenie z agencją nieruchomości Perfekt House Pana... Iza Anna W - ocena (1) Chciałabym podzielić się moją wyjątkowo pozytywną opinią na temat tego... Anna W Marta - opinia (1) Polecam! Pan Andrzej Czarny zajął się sprzedażą mojego mieszkania bardzo... Marta
Ola - opinia (1) Polecam, wszystko przebiegło pomyślnie. Pełen profesjonalizm, dyspozycyjność... Ola Mariusz - opinia (1) Polecam Pana Daniela, szybka sprawna sprzedaż. Mariusz Aleksandra - opinia (1) Wszystko ok, kompleksowa obsługa. Polecam firmę. Myślę, że kiedyś jeszcze... Aleksandra Łukasz - opinia (1) Polecam firmę, ale również osobę jaka jest Pan Daniel. Zawsze rzetelny i... Łukasz Adrian - opinia (1) Miałem przyjemność współpracować z Panem Danielem. Jestem wdzięczny za... Adrian Krzysztof - opinia (1) Polecam współpracę z Panem Danielem. Szybko i sprawnie przeszliśmy cały... Krzysztof MM - opinia (1) Bardzo dobry kontakt i profesjonalna obsługa. Polecam każdemu kto kupuje lub... MM Błażej - opinia (1) Współpraca przebiegła bardzo sprawnie. Doświadczenie Pana Andrzeja okazało... Błażej Anna - opinia (1) Serdecznie polecam to biuro i Pana Andrzeja Czarnego. Pełen profesjonalizm,... Anna Monika - opinia (1) Biuro, które oferuje wysoki poziom obsługi, oraz pomoc w załatwianiu... Monika Polecam! (1) Bardzo cenie sobie współpracę z biurem perfekthouse. Szybko sprzedali moje... Beata Polecam (1) Firma godna zaufania, rzetelna obsługa dla obu stron. Martyna