Perfumy

Czy ktoś z was ma namiary na tańsze perfumy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Perfumy

JA

Apteka SuperPharm w GB

A co Ciebie konkretnie interesuje? napisz na privie:)

Napisałam na privie:)

już odpisałam:)

allegro,tylko patrz czy ktos wystawia dowod zakupu, bo jak nie dostaniesz paragonu/fakturt to wtedy jest na bank replika a nie oryginał.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ja już nigdy niczego nie kupie na allegro....ostatnio zamówiłam perfumy, niby wszystko ładnie pięknie, opakowanie identyczne, sprzedawca zapewniał, że oryginała, a przyszła taka podróba, ze chyba na bazarze można dostać lepsze...Oczywiście sprzedawca na maile nie odpowiada.

przede wszystkim, perfumy kupuje się u sprawdzonych sprzedawców, bez negatywów, z co najmniej 500-1000 pozytywnych komentarzy! Wiadomo, że oryginalna woda czy perfumy nie kosztują poniżej 100zł/100ml np. Chanel Coco Mademoiselle 100ml edp nigdy nie będą w cenie poniżej 380zł! Pamiętajcie, że Chanel, Dior nigdy nie jest w promocyjnej cenie!!!
Lepiej zapłacić więcej niż żałować, że się wydało stówę na podróbę!

czasami w centrach chandlowych jak są promocje zapłacisz taniej niz na allegro raz juz sie tak zrobiłam niby tylko 30 zł różnicy ale to zawsze coś :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Dobrej jakości ubrania (24 odpowiedzi)

Chciałabym poznać wasze zdanie dotyczące dobrej jakości ubrań (i mam tu na myśli...

Sklep internetowy z markowymi ubraniami (95 odpowiedzi)

Hej, mam pytanie, ktoś zamawiał z was na tej stronie? Firma jest nowa, dosyć wysokie zniżki i...

Nigdy nie miałam orgazmu pochwowego (30 odpowiedzi)

Moim problemem jest niemożność osiągnięcia orgazmu pochwowego.. Nigdy go nie osiągnęłam, mimo...