Perio dental

Stomatolodzy Ortodonci

Gdańsk, Jana Kilińskiego 3A/4

Aga - opinia (1) Dramatycznie i skandalicznie pod każdym względem!!!!NIe polecam!!!I nie będę... Aga Usuwanie Guzka (1) Guzek mi wyskoczył na błonie śluzowej. Bardzo się wystraszyłam, ale okazało... Dorota Leczenie kanałowe (1) Dobrze, że jest leczenie kanałowe pod mikroskopem, bezbłędne. Tanio w... Gosia
zdjęcia rendgen (1) Dobrze, że na miejscu jest zaplecze diagnostyczne od razu. Nie trzeba się... Aneta Matys leczenie kanałowe (1) leczenie kanałowe przebiegło w miarę bezboleśnie :) polecma marian1425 super specjaliści (1) bardzo dobrzy specjaliści, nowoczesny sprzęt i wystrój też bardzo przytulny mag545 naprawili mi plombę (1) naprawili mi plombę która mi wypadła i znaleźli jeszcze coś do naprawy, muszę... mazurek584 aparat (1) świetnie dobrali mi aparat, posiadają ogromną wiedzę w tym co robią jacek87 świetnie (0) polecam gabinet, panie mają świetne podejście do dzieci , na pewno wrócimy :) lila574 polecam (0) polecam, bardzo dobrzy specjaliści, nic nie bolało wszystko było ok :) maciek44 przyjazny dla dzieci (0) gabinet przyjazny dla dzieci, panie mają super podejscie, będziemy tu wracać wika487 Ładnie i drogo (1) i nic poza tym, wszystkie zęby robione przez panią Klaudię Górkę były do... Jan jest dobrze (0) dobrzy stomatolodzy i szeroka oferta usług michał profesjonaliści (0) polecam, gabinet jest bardzo profesjonalny adrainna super (0) dobra opieka stomatologiczna , bardzo miła obsługa, polecam :-) daria wrócę tu nie raz (0) super miła obsługa, będe tu wracać z przyjemnością ada53 super (1) jestem zadwolona, polecam szybko i bezboleśnie maja587 rewelka (1) super obsługa i ekstra specjaliści jacek super specjaliści (1) dobry specjalista mi się trafił, mogę polecić dentyste maria Polecam (1) Polecam! profesjonalizm, wyrozumiałość i serdeczne podejście do dziecka... Katarzyna