po prostu super (1) Fajne klimatyczne miejsce. Bardzo dobre jedzonko, świeże, nie za słone, nie... dobi Mile zaskoczony (1) Nasza wizyta choć krótka wystarczy aby dodać pozytywną opinię. Weszliśmy... Maciej smacznie i sympatycznie (1) smaczne, świeże jedzenie i miła obsługa Anna
Anonim - opinia (1) super kelner! :) Anonim Klimat i bardzo dobre jedzenie!! (1) Polecam zupkę ogórkową i śledzika z ziemniakami! PYCHA! Krzysio Pysznie (1) Świeże i bardzo smaczne domowe jedzenie, sympatyczna obsługa, wystrój z... MW SMACZNE DOMOWE JEDZENIE :) (1) W "Perełce" jadamy dosyć często. Jeszcze nigdy się nie zawiodłam, przepyszne... Justyna Rewelacja (1) Zupa ogórkowa mniam, po prostu domowa pyszna zupa jak u mamy :) barszczyk... agilla klimatyczne miejsce (1) polecam wszystkim,super jedzonko,miła atmosfera,poczujecie się jak u... stempelka wyśmienita kuchnia i nie tylko (1) smacznie i niedrogo, a do tego ciekawe pomysły na imprezy i wieczorki... lp Pierwsza wizyta (1) Z ciekawości odwiedziłam Perłę Bałtyku - i nie zawiodłam się. Miła obsługa,... Beata To nie tylko restauracja :) (1) Polecam gorąco! super miejsce i na spotkanie ze znajomymi i na pyszny... iwka Polecam (1) Perła Bałtyku to chyba jedyne miejsce gdzie można zjeść makaron domowej... Janka niezbędna Polecam. (1) Dużo dobrego jedzenia za przystępną cenę. Bardzo miła obsługa. Polecam... młody buk Pysznie, domowo i z klimatem! (1) Duze porcje w rozsądnych cenach, jedzenie świeże, przyrządzone po domowemu:)... m&b