Mec - ocena (2) Polecam ten warsztat. Mec Zibo - ocena (2) Tylko w tym warsztacie będę teraz naprawiać samochód. Jest super! Zibo Grzybo - ocena (2) Gorqco polecam warsztat u tego Pana, zawsze znajdzie czas i szybko naprawi Grzybo
Natalia Kone - ocena (1) Polecam! Pan Marcin zna się na rzeczy. Auto naprawione szybko i w przestępnej... Natalia Kone Paweł Hus - opinia (2) Pan Marcin zna się na rzeczy jak mało kto. Doradzi, pomoże i naprawi w... Paweł Hus Tomek G - opinia (2) Polacam, usluga wykonana perfekcyjnie! Tomek G Magda - opinia (2) szybka i sprawna diagnoza, naprawa na miejscu Magda Stefan Krasowski - opinia (2) Serdecznie polecam firmę Perpetuum z Gdyni! Stefan Krasowski Polcia - opinia (2) Firma godna zaufania, serdecznie polecam firmę Perpetuum! Polcia Olivka - opinia (2) Serdecznie polecam jestem bardzo zadowolona Olivka Nadia K - opinia (2) Konserwacja podwozia wykonana z najwieksza dbałościa. Schludnie i elegancko... Nadia K Patryk Pogorzelski - opinia (2) Super obsługa, warsztat godny zaufania ! Patryk Pogorzelski Bogna - opinia (2) Bardzo dziękuję za szybką naprawę! Już kilkukrotnie korzystałam z usług ww.... Bogna Honda - opinia (2) Warsztat konkretny, godny zaufania. Na ten moment korzystałem jedynie z... Honda Raholo - opinia (2) Wszystko super i jak należy. Wymiana mechanizmu szyby poszła w piorunujacym... Raholo Piotr - opinia (2) Pan Marcin z Perpetum od dawien dawna zajmuje się wszystkimi moimi pojazdami,... Piotr Michaś - opinia (2) Obsługa miła konkretna, dobry kontakt podczas remontu terminowosc. Polecam Michaś Monia - opinia (2) Bardzo dobry warsztat, super obsługa , szybkie terminy , przystępne ceny bez... Monia Monek - opinia (2) Rozwięzali mojeproblemy na dene tematy Monek Kxkrt - opinia (2) Swietny serwis opon goraco polecam Kxkrt