Daniel - ocena (1) Profesjonalna i miła obsługa. Polecam. Daniel karilabuda@wp.pl - ocena (1) Bardzo profesjonalnie szybko i w dobrej cenie. Jestem zadowolona i z... karilabuda@wp.pl Stevan - ocena (2) Polecam ten warsztat. Szybka i Tania naprawa samochodu. Stevan
Krzyś M - ocena (2) Bez problemu! Ten mechanik to prawdziwy ekspert! Zawsze szybko diagnozuje i... Krzyś M ŁukaszSz. - ocena (2) Pan mechanik wykazał się nie tylko imponującą wiedzą techniczną, ale także... ŁukaszSz. A - ocena (2) Wszystko super, szybki odbiór, miły i pomocny mechanik A Audi a4 - ocena (2) Dwa dni i samochód jak nowy. Przyjechałem z problemem alternatora, pan... Audi a4 Kate (od Golfa) - ocena (2) Pan Marcin serwisuje mój samochód od dwóch lat i mogę polecić Pana Marcina... Kate (od Golfa) Stefan s - ocena (2) Naprawiam tu samochód od lat. Polecam. Stefan s Grupa Pro - ocena (2) Firma Perpetuum serwisuje naprawy naszym pojazdów. Rekomendujemy współpracę z... Grupa Pro Tow. - ocena (2) Polecam z czystym sumieniem Tow. Jan D P - ocena (2) Nareszcie trafiłem na normalny warsztat. Niepozorny ale jest tam fachowiec a... Jan D P Lenovo - ocena (2) Bardzo miły Pan. Szybko i opóźnień naprawił mi moje BMW. Lenovo Whistle - ocena (2) Gdybym mógł dał bym ocenę 10. Jestem bardzo zadowolony! Whistle Wire - ocena (2) Polecam ten warsztat samochodowy! Wire Kusa - ocena (2) Auto naprawione a właściciel zadowolony. Kusa LG - ocena (2) Polecam naprawy w tym warsztacie. Podejście indywidualne. LG PD - ocena (2) Jak już będę stary to siądę przed kominkiem, zapale fajkę i będę wnukom... PD Ola NW - ocena (2) Naprawiałam tam samochód. Jestem bardzo zadowolona z naprawy. Ola NW Kat K. - ocena (2) Polecam wszystkim usługi Pana Marcina Kat K.