Grażyna Baranowski - ocena (1) Polecam usługi p.Peruckiego.Bardzo życzliwy człowiek, cierpliwy, prawdziwy... Grażyna Baranowski Agnieszka - ocena (2) Jako klientka Pana Zbigniewa Peruckiego jestem bardzo zadowolona. Fachowa i... Agnieszka hanna kuchta - opinia (1) poruszam się na wózku inwalidzkim ,ale dzięki pomocy pana zbigniewa wszystko... hanna kuchta
Joanna Cz - opinia (1) Pośrednik nieruchomości pan Zbigniew jest przede wszystkim bardzo kompetentny... Joanna Cz Kazimierz - opinia (1) Bardzo polecam, rzetelne załatwienie transakcji w szybkim czasie. Kazimierz Sprzedaż nieruchomości produkcyjnej z domem mieszkalnym. (1) Firma „Nieruchomości Peruccy” to Rzeczoznawcy majątkowi i licencjonowani... W.S Inwentaryzacja (1) Pan Perucki przeprowadził inwentaryzację nieruchomości i wyodrębnienie... Marek Piotr C - opinia (1) Na przestrzeni kilkunastu lat dokonalismy z bratem kilku transakcji na rynku... Piotr C Sprzedaż domu i kupno mieszkania (1) Serdecznie polecam usługi biura Nieruchomości Peruccy. W krótkim czasie,... Teresa Zakup działki. (1) Bardzo polecam, rzetelne załatwienie transakcji w szybkim czasie. Andrzej Sprzedaz mieszkania (1) Sprzedawalam mieszkanie w Styczniu 2018 i korzystalam z posrednictwa Pana... A. Piotrowska Dobra, rzetelna firma (1) Indywidualne podejście do klienta, dobra i miła obsługa skłonna do... Maria pełen profesjonalizm!! (1) Pan Perucki niezwykle sympatyczny i cierpliwy człowiek.Otrzymaliśmy... ania Na nie pewnym rynku - tylko z Peruckimi ?! (1) Nie wiem, skąd taka zła opinia o tym biurze. Ja zostałem potraktowany... Grzegorz WSPANIALY, PROFECIONALNY I LUDZKI SERVICE (1) Service nie ogranicza sie tylko to spraw formalnych. Jest takze tzw. "follow... Piotr Szmidt