Pethomer

Hotele dla zwierząt

Trójmiasto, Gdańsk

L W - ocena (1) Totalna porażka, "opiekunka" znikła w trakcie umawiania wizyt. Brak... L W Łukasz - ocena (1) To nie hotel a aplikacja. Responsywność opiekunów żenująca więc nie liczcie... Łukasz Iwona - opinia (1) Ta platforma jest świetna ! Pierwszy raz korzystałam z opiekunki znalezionej... Iwona
Marcelina - opinia (1) Polecamy Pethomer. Cudowna opiekunka. Otacza powierzonego czworonoga opieką... Marcelina Anna - opinia (1) Pani Karolina codziennie informowała nas co tam u naszego psiaka, więc... Anna Patrycja - opinia (1) Najlepsza opieka dla psiaka, jaką kiedykolwiek mieliśmy!!! Dotychczas... Patrycja Beata - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usług , zaangażowania osób pracujących i co... Beata Elżbieta - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z opieki nad moją Jamilką. Miała sporo ruchu i... Elżbieta Marianna - opinia (1) Gorąco polecam opiekę u Agnieszki! Dzisiaj odebraliśmy naszą Bonnie po ponad... Marianna Justyna - opinia (1) Rewelacyjne rozwiązanie dla moich zwierzaków, gdy wyjezdzam. Dobra... Justyna Ania - opinia (1) Opiekunka była punktualna i bardzo miła, miała super podejście do naszej suczki. Ania