Petit Paris

Restauracje Jedzenie na wynos

Sopot, Grunwaldzka 12/16

fantomas z paryza - ocena (1) po paru wizytach stwierdzam ze bardzo smacznie w dobrej cenie jak na wysoka... fantomas z paryza pysznie ! POLECAM! (1) Bardzo pyszne jedzenie, pięknie podane! Obsługa przemiła i z ogromną wiedzą... gość cudownie! (1) Zdecydowanie jedno z najlepszych (jak nie najlepsze) miejsce na kulinarnej... Magda
słaba wentylacja (2) Jedzenie smaczne.Degustowałam kilka potraw.Dla mnie risotto z buraka na... średni zadowolona klientka Bardzo, bardzo dobra kuchnia. (1) Kuchnia jest naprawdę wspaniała, a menu wyjątkowe. Jeśli chodzi o jedzenie to... Monika Bartosz - opinia (1) Mam zaszczyt napisać same superlatywy, o lokalu w którym byłem na obiedzie z... Bartosz Polecam (1) Obsługa życzliwa i pomocna, jedzenie bardzo dobre, czas oczekiwania na dania... Mr. D mile zaskoczona (1) Znudzeni i rozczarowani restauracjami w Sopocie postanowiliśmy skorzystać z... klientka Rewelacja (1) Kolejny raz, miałam okazje gościć w mojej ulubionej restauracji, tym razem w... Karolina Czajkowska i Łukasz Lew Dariusz - opinia (2) Korzystałem z usług tej restauracji wielokrotnie,zazwyczaj z rodziną lub... Dariusz ulubione miejsce :) (2) Petit Paris odwiedziłam nie raz i jeszcze wiele razy powrócę. W Gdyni jeszcze... Kasia rewelacja! (1) Juz nie jeden raz goscilem w tej restauracji i zawsze zadowolony bylem... Antoni Kurc rewelka (2) obsługa pierwsza klasa a tcreme brulee to smak raju:) megi Jedna z nielicznych w Trójmieście RESTAURACJI... (2) ...(nie mylić z kotleciarniami i podrasowanymi barami udającymi restauracje)... rektor wdu.pl Troszeczke prawdy (1) Bardzo przepraszam ale musze dopisac tu troszeczke prawdy. Bylismy z rodzina... Marek Zem Ci Francuzi (2) Lokal bardzo przyjemny. Wystrój ciekawszy niż w siostrzanej restauracji w... PS jedzenie znakomite (1) jedzenie przepyszne od przystawek, przez główne po desery. paluszki lizać.... Krzysiek Nic do zarzucenia (1) Bylem w tej restauracji po raz pierwszy z moja żoną i powiem szzczerze że... Łukasz S. przykro mi (1) Przykro mi ,że musze wystawić tą opinię. W sopocie byłem pierwszy raz... ak pozytywnie (1) Antrykor pyszny, krem brulee również. Tylko z obsługą różnie bywa. Kiedys... Aaa