Salon Kosmetyczny Petite Perle

Salony kosmetyczne

Gdańsk, Maurycego Beniowskiego 51

Polecam elegancki salon z profesjonalną obsługą (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Sterylizowane narzędzia do manicure.... Ilona Perła wśród trójmiejskich salonów urody. (1) Szczerze polecam ten salon! Przepiękny wystrój - jak w pałacu. Widać, że... Marta Chwila odprężenia w przytulnym miejscu. (1) Wnętrze salonu bardzo przytulne, przestronne i zrobione "ze smakiem". Od... Patrycja
Rewelacja!!!! (1) Na początku wyrazy uznania!!!!! Dla Pań pracujących oraz dla właścicielki... Monika Znalazłam przypadkiem...... (1) Znazałam przypadkiem w internecie, szukając miejsca gdzie wykonuje się... Katarzyna gorąco polecam (1) Miło, profesjonalne ,bardzo fajny klimat polecam, świetnie można się... Iza Salon godny polecenia (1) Regularnie chodzę na manicure Opi do Pani Oli. Owszem ceny w porównaniu z... Iwona Gorąco polecam! (1) Bardzo miła atmosfera, ciepły, relaksujący klimat, profesjonalne zabiegi.... Iza Polecam (1) Od kilku tygodni korzystam z zabiegów w tym salonie.Jestem po zabiegu... Anna