Petrus

Usługi gazowo-instalacyjne Pompy ciepła, kolektory słoneczne

Pruszcz Gdański, Juliusza Słowackiego 17a

Dobra robota (1) Z Panem Mariuszem można spokojnie pracować, odpoczywać, cokolwiek innego. Po... Pablo Bardzo dobre pogotowie techniczne (1) Polecam, korzystałam kilka razy pilnie. Zawsze szybka reakcja. Awaria usunięta. wk Mariusz Trybala firma Petrus Pruszcz-Gdanski ul.Slowackiego 17 (1) Doskonaly fachowiec pzystepny pomocny rowniez w innym zakresie prac... Romuald Majda
Polecam (1) Tylko trzy słowa: słowny, rzetelny i uczciwy. Pan mariusz wykonuje swoją... Asia Uczciwość, rzetelność i znajomość rzeczy (1) Ja też kilkakrotnie korzystałam z usług firmy Petrus i na pewno polecam!... Magdalena Polecam Petrus (1) Uczciwie polecam usługi firmy Petrus. Fachowa i rzetelna obsługa, Pan bardzo... Anna Solidny i godny zaufania wykonawca (1) Kilkakrotnie korzystałem z usług firmy PETRUS. Jestem bardzo zadowolony.... mb Korzystałem i gorąco polecam (1) Kilkakrotnie korzystałem z usług firmy Petrus. Nie jestem skłonny dawać... Stanisław S. polecam (1) Dobry kontakt, szybki dojazd i fachowa realizacja. POLECAM! Marcin