Agata - opinia (1) Bardzo szybka i sprawna obsługa, przystępne ceny. Wszystko na duży plus. Polecam Agata Artur - opinia (1) Pierwszy raz zdarzyło mi sie skorzystać z tej firmy. Jeden bardzo zadowolony,... Artur Daniel - opinia (1) Tanio, sprawnie i profesjonalnie Daniel
Karol - opinia (1) Serwis na wysokim poziomie, super kontakt i bardzo dobre ceny. Na duzy plus... Karol MichałZ - opinia (1) Szybko, sprawnie, rzetelnie i w przystępnej cenie. Taki serwis rowerowy mogę... MichałZ Magda - opinia (1) Najlepszy serwis rowerowy w Trójmieście, szybko i sprawnie wykonany przegląd... Magda Karolina - opinia (1) Szczerze polecam. Serwis roweru przeprowadzony sprawnie. Pan Łukasz doradził... Karolina Karolina - opinia (1) Serdecznie polecam! Sprawny kontakt i szybko wykonana naprawa. Karolina Pawełek - opinia (1) Rzetelny i sprawdzony serwis. Korzystałem już nie raz i szczerze mówiąc - nie... Pawełek Kamila - opinia (1) Polecam! Rower szybko naprawiony. Miła i profesjonalna obsługa! Kamila Piotr - opinia (1) Szybko i bez problemowo. Pan serwisant sympatyczny i wymienił to co należało.... Piotr Natalia - opinia (1) Nie wiedziałam, że da się zrobić serwis wychodząc tylko przed klatkę - Pan... Natalia Marcin - opinia (1) Szybkie terminy, mega przystępne ceny, mój rower jeździ jak nowy! Co... Marcin Rafał K. - opinia (1) Szczerze polecam usługi i serwis Pana Łukasza, co sezon od przygotowuje mi... Rafał K. Tomek - opinia (1) Szybko i w rozsądnej cenie! Polecam Tomek . - opinia (1) Szybka i sprawdza diagnostyka roweru, serwis podjeżdża pod sam dom z... . Halina ..Piotrkowska - opinia (1) Revelacja..i express. Dowozka..!!! Halina ..Piotrkowska