Andrzej - opinia (1) W środę telefon, w piątek umówieni popołudniu, 30minut i po sprawie, rower... Andrzej Ewelina - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona, byłam w kilku innych serwisach i problem dalej sie... Ewelina Kama - opinia (1) Totalnie polecam !!! Bardzo miła sprawna obsługa, z dbałością o każdy... Kama
P.R. - opinia (1) Świetna ekipa znająca się na rzeczy. Po przyjeździe dokonują dokładnej... P.R. Michał - opinia (1) Polecam, wszystko sprawnie, rower jak nowy! Michał Dominik - opinia (1) Rower odebrali z domu, na drugi dzień przywieźli przeserwisowany. Śmiga aż... Dominik Bartas - opinia (1) Szybko, sprawnie, sympatyczna obsługa i rowerek śmiga jak nowy. Pozdrawiam... Bartas Wiktoria - opinia (1) Polecam!!! Złapałam kapacia ma trasie i bylam pewna ze musze rower prowadzic... Wiktoria Klaudia - opinia (1) Po serwisie rower otrzymał drugie życie, świetnie chodzą przerzutki i klocki... Klaudia Patryk - opinia (1) Serdecznie polecam usługi tych Panów! Szybko Tanio z dojazdem do dom. Patryk Seba - opinia (1) Szybko, sprawnie i nie drogo. Tak w trzech słowach można ocenić serwis... Seba Agnieszka - opinia (1) Bardzo szybko Pan poradził sobie z diagnozą oraz naprawą. Bardzooooo polecam Agnieszka Piotr - opinia (1) Jak się okazało, warto nawet nowy rower oddać w dobre ręce na przeglad!! Piotr Agnieszka - opinia (1) Gorąco polecam ten serwis. Szybko i sprawnie. Widać, że Pan zna się na... Agnieszka Toby - opinia (1) Po centrowaniu koło bardziej okrągłe, można ruszać w góry ! Polecam szybko i... Toby Agata - opinia (1) Bardzo szybka i sprawna obsługa, przystępne ceny. Wszystko na duży plus. Polecam Agata Artur - opinia (1) Pierwszy raz zdarzyło mi sie skorzystać z tej firmy. Jeden bardzo zadowolony,... Artur Daniel - opinia (1) Tanio, sprawnie i profesjonalnie Daniel Karol - opinia (1) Serwis na wysokim poziomie, super kontakt i bardzo dobre ceny. Na duzy plus... Karol MichałZ - opinia (1) Szybko, sprawnie, rzetelnie i w przystępnej cenie. Taki serwis rowerowy mogę... MichałZ