Justyna - ocena (1) Polecam. Szybko sprawnie i w miejscu mojego zamieszkania. Super opcja żeby... Justyna Dawid - ocena (1) Mogę śmiało polecić! Dawid Krzysiek - ocena (1) Polecam! Dobry kontakt, szybka i fachowa usługa oraz praktyczne porady... Krzysiek
Patryk - ocena (1) Serdecznie polecam! Mimo sezonu ekspresowe terminy wraz z dojazdem do klienta! Patryk Basia - ocena (1) Cieszę się, że trafiłam na pettka :) Profesjonalna obsługa, połączenie pasji... Basia Błażej Batko - ocena (1) Już drugi raz korzystałem z usług serwisu i jestem więcej niż zadowolony.... Błażej Batko Kamil - ocena (1) Z usług tego serwisu korzystam już od kilku sezonów i nigdy się nie... Kamil Przemek - ocena (1) Do przeglądu miałem 5 rowerów. Czas do realizacji super, kilka dni ( tuż... Przemek Julia - ocena (1) Polecam, szybko, sprawnie i rower gotowy do jazdy. Napewno skorzystam ponownie. Julia Dominika - ocena (1) Świetny serwis. Pełen profesjonalizm. Szybko, fachowo i miło za bardzo... Dominika Krzysztof - ocena (1) Polecam każdemu! Pan nadzwyczaj miły. Szybkie terminy, usługa wykonana bardzo... Krzysztof Paula B. - ocena (1) Bardzo sprawna, pokuszę się nawet o słowo ekspresowa usługa. Koło naprawione,... Paula B. Ewa - ocena (1) Polecam serwis .Szybko i sprawnie naprawiają i duży plus że przyjeżdżają do... Ewa Adrian - ocena (1) Usługa na najwyższym poziomie. Polecam Adrian Michał - ocena (1) Nie ma co się rozpisywać. Porządny serwis, szybkie terminy, fachową... Michał Joanna - opinia (1) Korzystaliśmy z usług kilkukrotnie. Zawsze wszystko bardzo profesjonalnie i... Joanna Ania - opinia (1) Szok! W południe rower zabierają a wieczorem wraca naprawiony.. Możliwość... Ania Damian - opinia (1) Polecam, wszystko ok! Damian Gosia - opinia (1) Szybko, sprawnie i niedrogo! Polecam! Gosia Krzysztof - opinia (1) Przegląd w tym serwisie to najlepsze co moglo mnie spotkać - polecam!!! Krzysztof