Phinance/ efect

czy ktos miał stycznosc z ta firmą? mówie o pracownikach. ostatnio umówiłem sie na rozmowe ale mam mieszane uczucia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Phinance/ efect

Na twoim miejscu spotkał bym się ponieważ kiedyś z nimi pracowałem poszerzyli usługę i polepszyli $ - więc polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Byłem u nich na rozmowie dzisiaj - od razu mówią wszystko konkretnie co będziesz robił na jakich zasadach i jaka kasa ... - polecam

Ja też u nich wczoraj byłem dziś troszkę poczytałem mam iść na następną rozmowę - ale jak na razie fajnie się zapowiada oby to była prawda

Totalne dno, to banda chamstwa, co kupiła sobie drogie samochody i szuka młodych naiwnych ludzi co będą ich teraz utrzymywać!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Phinance/ efe

Do BYŁY_PRACOWNIK, ADAM, MAREK dlaczego wasze IP są takie same tj: 89.206.32.*

Macie jeden komputer na spółkę? Bardzo wiarygodne!

PS. Administratorzy/Informatycy firmy Phinance: postarajcie się bardziej.

A na innym wątku kolejna bardzo wiarygodna opinia (z tym samym IP:89.206.32.*)

"..Fajna i miła obsługa
Wątek dotyczy: Phinance

Doradca kompetentny z dużą wiedza podpowiadają i doradzają we wszystkim OC i AC auta, ubezpieczenie mieszkania ubezpieczenia podróżne inwestycje kredyty.
Bardzo polecam ..."

Miałam z nimi kontakt następni naciągacze tylko mają opanowany bajer tylko powierzyć im swoje pieniądze zysku żadnego ,ale za prowadzenie pobierają co miesiąc określoną kwotę

Inne tematy z forum

asystentka stomatologiczna - gdzie zrobić kurs, ile się zarabia? (48 odpowiedzi)

czy jest tu osoba pracujaca w tym zawodzie? Gdzie mozna robic jakis kurs w tym kierunku? ile sie...

PRZEPROWADZKA DO TRÓJMIASTA (33 odpowiedzi)

Witam Kochani proszę o poradę. Obecnie mieszkam we Wrocławiu, ale zawiodłam się na tym...

Firmy z branży stoczniowej które należy unikać..... (49 odpowiedzi)

Witam wpiszcie tu teraz trójmiejskie firmy z branzy stoczniowej które należy unikać i...