PiK

Usługi tapicerskie Tapicerki samochodowe

Gdańsk, Obrońców Wybrzeża 12

Damian - ocena (1) Bardzo polecam. Profesjonalne podejście, stały kontakt mailowy i... Damian Renowacja krzeseł (1) Krzesła wykonane fachowo i w terminie szybszym niż zakładano. Dobry kontakt i... Kamil Z Bardzo zadowolony! (1) Polecam! W poniedziałek rano zawiozłem uszkodzone siedzisko od fotela... Mikołaj
Bardzo solidna firma (1) Bardzo solidna firma.Moje eleganckie mebelki tapicerskie wykonano bardzo... ania.b kanapa do motocykla (1) Polecam zakład, terminowo i fachowo nic dodać nic ująć. zadowolony Polecam gorąco!!! (1) Miła obsługa , doradzaja w wyboraniu tkaniny , słowni realizacja zgodnie z... Basia SUPER!!! (1) Wszysto pozytywnie Miła rzeczowa obsługa Auto gotowe na czas i moje nowe... Janusz Opinia niepozytywna. (1) Uwaga - zmyslnie osacza klienta. Podklada tylko drogie materialy bo na tansze... Ixinski Profesjonaliści !!! (1) Jak dla mnie rewelacja. Panowie zabrali mebel do renowacji, po ustalonym... J polecam w 10000000000% (1) polecam bardzo miła obsługa znają się na rzeczy jak mało kto solidna robota... zadowolony klient