Sztwnder - ocena (1) 100%zaowolenia z wykonanej pracy.Dzieki Sztender! Sztwnder Niedzwiedz - ocena (1) Marek jest naprawde swietnym artysta takze polecam Piate Studio Tatuazu... Niedzwiedz Roman - ocena (1) Do Piątego Studia Tatuażu trafiłem z polecenia w zeszłym roku Po... Roman
Marta - ocena (1) Polecam! Znajomi zrobili urodzinowy prezent, trochę się bałam bo to pierwszy... Marta Nikola - ocena (1) Piąte Studio Tatuażu to miejsce, które wyróżnia się profesjonalizmem i... Nikola Kris Cloud - ocena (1) Marek - nr 1 w jeśli chodzi o tatuaże. Covery czy nowe wzory, nie ma... Kris Cloud Marek Sztender - ocena (1) Nie ma lepszego studia tatuażu w Gdańsku, klient jest zaopiekowany i... Marek Sztender BigJoe - ocena (1) Najlepsi Artyści ! BigJoe Adam - ocena (1) Marek jest mistrzem tatuażu. Jego prace są tak realistyczne, że tylko jemu... Adam Maciej - ocena (1) Najlepsze studio w trójmieście Maciej Wielkie zadowolenie:) (1) Jeśli widzisz końcowy efekt tatuażu i jesteś zadowolona i uśmiechnięta od... Gosia 100% zadowolenia ! (1) Od lat zamierzałam sie do tatuażu aż w końcu Jest ! Mam swoj wymarzony !... Beti niesamowita atmosfera (1) Tatuaż zaprojektowany i wykonany pięknie.niesamowicie utalentowani ludzie, a... Agnieszka Polecam ! (1) Atmosfera , profesjonalizm i indywidualne podejście do klienta! Polecam z... Anna