Piąty Bieg

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Tytusa Chałubińskiego 13

Dariusz K. - opinia (1) Świetna szkoła ze świetnymi instruktorami, dziękuję Wam Panowie za świetny... Dariusz K. Joanna - opinia (1) Polecam OSK Piąty Bieg! Zdałam egzamin praktyczny za pierwszym razem=)... Joanna Filip - opinia (1) Do OSK'u Piąty Bieg zapisałem się w czerwcu 2020. W czasie wakacji... Filip
Kuba - opinia (1) Najlepsza Szkoła w Gdańsku. Kurs miałem z panem Mikołajem, Patrykiem i... Kuba Magda - opinia (1) świetna szkoła jazdy. instruktor bartek bardzo dobrze przygotowywuje do... Magda Tomasz - opinia (1) bardzo dobra szkoła jazdy, kadra bardzo miła i przystępnie przekazuje wiedzę,... Tomasz Maksymilian Michalski - opinia (1) Najlepsza szkoła jazdy w trójmieście Polecam serdecznie!!!! Maksymilian Michalski Michał - opinia (1) Super atmosfera i profesjonalne podejście instruktorów do nauki zarówno... Michał Jasiu - opinia (1) Jestem po egzaminie, zdany za pierwszym podejściem praktyka jak i teoria.... Jasiu Artur - opinia (1) Świetna szkoła jazdy naprawde bardzo polecam!Jeździłem głownie z Bartkiem ale... Artur Laura - opinia (1) Szczerze polecam szkołę Piąty Bieg. Jak dla mnie najlepsza szkoła w... Laura Grzegorz J. - opinia (1) Moim zdaniem "Piąty Bieg" to najlepsza szkoła jazdy w trójmieście. Teoria i... Grzegorz J. Julia - opinia (1) Bardzo dobra szkoła jazdy. Teoria jak i praktyka zdana za pierwszym.... Julia Maciej Sawczuk - opinia (1) Trafiłem do OSK Piąty Bieg z polecenia znajomej i zdecydowanie polecam... Maciej Sawczuk Magdalena - opinia (1) Serdecznie polecam OSK Piąty Bieg. Jestem posiadaczką prawa jazdy, ale... Magdalena Dominika - opinia (1) Teoria i praktyka zdana za pierwszym razem. Profesjonalne podejście do... Dominika Jarosław - opinia (1) Teorię oraz praktyke zdałem za pierwszym razem. Jestem totalnym laikiem... Jarosław Mateusz - opinia (1) Super szkółka, wszystko zdane za pierwszym razem, teoria łatwo przyswajalna,... Mateusz Klaudia - opinia (1) Bardzo polecam OSK Piąty Bieg. Świetne przygotowanie do egzaminu. Polecam... Klaudia Justyna - opinia (1) Bardzo dobra szkoła jazdy - przyjemne wykłady z teorii, część praktyczna w... Justyna