Piąty Bieg

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Tytusa Chałubińskiego 13

Mocno polecam (1) Po 10 latach przerwy i niezdanych egzaminach postanowiłam spróbować jeszcze... Justyna Bardzo fajna szkółka jazdy (1) Sam kurs prawa jazdy był dla mnie przyjemnością. Kompetentna i profesjonalna... karokla Polecam!!! (1) Ani przez chwilę nie żałowałam, że wybrałam tę szkołę jazdy.Jeżeli chodzi o... Paula
Polecam! (1) Bardzo polecam Szczególnie instruktora Bartka Dawid Świetna i rzetelna szkoła! (1) Polecam naprawdę każdemu, kto ma ochotę nauczyć się jeździć! Teoria jest... Karolina Zdane za pierwszym (1) Teoria w szkole przeprowadzona bardzo zrozumiale i zwięźle u Pana Mikołaja,... Sara Piąty bieg - nie mogłam trafić lepiej (1) Do nauki jazdy dojrzewałam kilka lat. Na kurs poszłam z nastawieniem, że... Kasia Polecam wszystkim (1) Dzięki świetnemu przygotowaniu do egzaminu z teorii przez Pana Mikołaja, oraz... Antek Gratuluję panu Mikołajowi! (1) Oceny mówią chyba same za siebie, zdane za pierwszym razem. Pytajcie o pana... Robert Z całego serca polecam (1) Polecam bardzo tę szkółek. Jestem strasznie z niej zadowolony. Super... Janek zdane pozytywnie (1) Witam Wszystkich.Chcialbym podziękować Panu Mikołajowi i Panu Maciejowi z OSK... Marcin . K Bardzo polecam (1) Nie byłam zadowolona ze swojej pierwszej szkoły jazdy- Asa. Na dodatkowe... Marzena Piaty bieg górą (1) Jak najbardziej polecam Piąty Bieg! Pochwała na egzaminie państwowym i... michał polecam! (1) mogę szczerze polecić każdemu tę szkołę jazdy ! bardzo profesjonalne... Kinga Ocena (1) Bardzo polecam szkołę jazdy PIĄTY BIEG. Zdałam teoretyczny i praktyczny za... Monika Gorąco polecam! (1) Trafiłam do tej szkoły po niemiłej przygodzie z innym Osk w Gdańsku. Zostałam... Agnieszka Piąty bieg;) (1) Wysoki poziom nauczania miła atmosfera przystępne godziny kursów . Egzamin... Adam A. Polecam Pana Tomka (1) Pan Tomek to najlepszy instruktor na jakiego mogłam trafić. Ukończyłam kurs w... Klaudia Dziękuję :) (1) Do piątego biegu trafiłam z innej szkoły. Nie czułam się dobrze za kółkiem i... Agata POLECAM PANA BARTKA (2) Trafiłam do Pana Bartka na konsultacje, dwie dodatkowe lekcje jazdy.... Mirka