Piąty Bieg

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Tytusa Chałubińskiego 13

Bartek - opinia (1) Polecam bardzo pana Sławka, bardzo cierpliwy,sympatyczny i miły instruktor,... Bartek Ocena (1) Instruktor się nie spóźniał, brał pod uwagę każdy szczegół, który na... M. B. Świetny kurs ! (2) Andrzej najlepszy instruktor na świecie ;) Wymagający, cierpliwy i dogada się... Kasia
DUŻY PLUS! (1) Teoria oraz praktyka zdane za pierwszym razem!-takie wyniki mówią same za... Magda SZKOŁA GODNA POLECENIA (2) Gorąco polecam OSK PIĄTY BIEG. Zazwyczaj wszystkim teoria kojarzy się z... Agnieszka najlepszy OSK (2) plecam wszystkim ten ośrodek, jezdziłem z Mateuszem, atmosfera spoko,rzeczowo... eryk prawko (2) Polecam szkołę, miła atmosfera i bardzo dobra nauka jazdy, jeździłam w innym... Dorota Zdecydowanie polecam!!! (2) Kurs skończyłam w innym ośrodku, gdzie straciłam wszelkie nadzieje na to, że... Asia super (2) Naprawdę polecam, NOWY egzamin teoretyczny i praktyczny zdałem za 1. razem ;)... Krzysiek asia - opinia (2) Kurs skończyłam w innym ośrodku, gdzie straciłam wszelkie nadzieje na to, że... asia Dzięki Mkołaj.! (2) OSK Piąty Bieg,polecam z czystym sumieniem.Bezstresowo można nauczyć się... Dawid Goroąco polecam wszystkim :-) (2) Pan Mikołaj jest mistrzem w ciekawym przedstawianiu teorii, wszystko... Kasia POLECAM !!! (1) Kurs kat B ukończyłam w innej szkole. Dopiero kiedy trafiłam do Piątego Biegu... asia zdecydowanie polecam :) (1) dziś zdałam egzamin bez żadnego problemu, dlatego w 100% polecam Piąty Bieg... karolina Dziękuję (1) W mieście panicznie bałam się skrzyżowań z tramwajami.Trafiłam do Pana... Jolka POLECAM!! (1) Serdecznie polecam wszystkim tę szkołę jazdy! Moim instruktorem był pan... Majka Zdecydowanie polecam! (1) Rewelacyjna atmosfera na zajęciach - zarówno teoretycznych jak i praktycznych... Michał polecam (1) Gorąco polecam osk piąty bieg :) Cena moze nie należy do najtańszych w... Karolcia Dzięki Mateusz :))) jesteś najlepszy!!! (1) Kurs robiłam w innej szkole, ale niestety nie przygotowali mnie do egzaminu -... Edzia polecam (1) gorąco polecam wszystkim ten osk,instruktor mówi przystępnie,rzeczowo,nie... s