ulotki (2) p***o a nie picco nie ma już kto wcześniej chodzil na ulotki niech wie że... Wasi młody ulotkasz blondi:) Smacznie, ale... (1) Polecam serdecznie, bo pizza smaczna, ale tylko mogę to powiedzieć w... Beata kiti - opinia (2) Najlepsze promocje, najładniejsze kelnerki i najwspanialsi kucharze. kiti
lepszy rydz niż nic (1) witam, nie mogę się odnieść do pizzy(tutaj widze że braki sądząc z... bart !!! REMONT W PICCO !!! (2) !!!!Remont w Picco!!!! Z powodu remontu i wymiany lini energetycznej Picco... PICCO Pizza Najlepsza (1) Wspaniała Pizza i super promocje. Luki super (1) najlepsza pizza w całym Gdańsku nigdzie indziej nie znalazłam pizzy na tak... ulalala Mój pozytyw (1) miło było spedzić wieczorek z przyjaciołmi w tak miłej pizzeri tu jest fajny... kasiunia Super pizza (1) http://picco.com.pl/ maja super pizze arpk Pomyłka (1) Zamawiałem przez tel, dostawa 45 min, pani przyjmująca zamówienie oschła i za... niezadowolony GORĄCO POLECAM!! (1) Przykro mi, że wielo osó miał złe doświadczenia z tą pizzerią. Świetne pizze... Mędza Początki bywają trudne. (1) Mieszkam na Chełmie, i wiadomo nie raz zdarzyło mi się skorzystac z usług... Malua Bardzo przyjemny lokal (2) Dziwią mnie te wszytskie opinie negatywne poniewaz jadlam tam nie raz i... Gosia Słabo (2) Miesiąc temu zamawiałem pizzę, chciałem największą, ale Pani powiedziała, że... duzy_kurczak Bosko . (1) Jest tam super wystrój ii boskiie jedzeniiie . ! ;d Andziiiik Nie polecam (1) Za długo czekania i drogo!! PK żenada!!! (1) To miejsce to jakaś pomyłka. Naprawdę poszłam tam z pozytywnym nastawieniem,... Agnieszka PEŁEN NEGATYW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Czekałem na pizze 1,5 h, nawet lalka nie poinfomowala o dlugim czekaniu na... EDEK cała Prawda o Picco (1) zamówiłem pizze i nie smakowała mi więc już nie zamówie proste. nie wiem... rag Wielki pozytyw!! (1) Czytajac negatywy powyzej jestem wrecz zaskoczony! Jadalem w tej knajpie... jarkas