Pacia - ocena (1) Panie Mariuszku Rozmawialiśmy wczoraj i jak już wspominałam jestem... Pacia Alina - ocena (1) wspaniałe pieczywo - smaczne i zdrowe, do tego własciciel - pasjonat! Alina mysza - ocena (1) nie wiem skad ten zachwyt kupowalam rozne rzeczy od ciast po desery i... mysza
Ania - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i jakość obsługi.... Ania Anka - ocena (1) Punkt - cukiernia ul.Hubala . Ciasto nie pierwszej świeżości . Ekspedientka... Anka Spragniona dobrej kawy - ocena (1) Bardzo niemiłe spotkanie z panią zza lady która nie ma pojęcia co opowiada na... Spragniona dobrej kawy eugeniusz i swieta - opinia (2) Swietne pieczywo , szkoda ze nie ma oferty sprzedazy internetowej ( moze nie... eugeniusz i swieta 666 - ocena (1) Chleb żytni i z ziarnami to mistrzostwo świata.Placek drożdżowy...wyrywa z... 666 Marcin I. - ocena (1) Znakomite ciasta i pieczywo. Marcin I. Marcin - ocena (1) W piekarni kupujemy tylko chleb juz od kilku lat. To najlepszy chleb zytni na... Marcin Mgu - ocena (1) Pyszny chleb razowy że słonecznikiem Mgu Kuba - ocena (1) Zawsze zaopatruje się pieczywo na ich stoisku na Zielonym Rynku. Jakiś czas... Kuba Była, stała Klientka - opinia (2) Już nie kupuję. Dlaczego? Dlatego, że w piekarni na ulicy Hubala pół roku... Była, stała Klientka Ola - ocena (1) Chleb wyborny nic więcej dodać Ola Bałtyk - ocena (1) Jedna z najlepszych piekarni jakie znam. Bałtyk ania - ocena (1) Rewelacyjne pieczywo i wyroby cukiernicze. Trzymajcie tam dalej ania Marek - ocena (1) Genialna Piekarnia. Wyroby pierwsza liga. Chleby żytnie nie mają sobie... Marek Rafał Predehl - opinia (2) Jestem klientem punktu na gdyńskiej Dąbrowie. Odkąd posmakowałem chleba... Rafał Predehl Bartek - ocena (1) Chleb żytni na zakwasie z słonecznikiem jest genialny. Polecam Eres ,... Bartek Bogusia - ocena (1) Było pysznie. kiedyś. Teraz idziemy na ilość nie na jakość Bogusia