Piekarnia

Nowa piekarnia koło delikatesow?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Piekarnia

Tak Raszczyk w Cafe kulka
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

To ci, którzy śmieciarską lawetę z bilbordem na parkingu ustawili? Jeśli jakość pieczywa mają taką jak formę reklamy, to zdecydowanie nie warto - grozi zatruciem pokarmowym.
Kolejni Janusze biznesu.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 13

Rasaczyk ma w miarę ok jakość produktów -są tez w Auchan Osowa

Natomiast jeśli chodzi o kwestie tej lawety- źle dobrane miejsce bo niestety ogranicza mocno widocznosc://
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

To prawda. Ale to zapewne właściciel pawilonu zadecydował o miejscu lawety
Co do ideii piekarni w cafe kulce to dobry pomysł ale w moim przypadku raszczyk porażka ... gumowe pieczywo po godzinie .. mimo wszystko trzymam kciuki za piekarnie ..
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak zwykle coś nie pasuje ,zawsze jest żle . Zmienili się właściciele kulki i nowi właściciele starają się coś nowego stworzyć .Byłam i jestem zadowolona ciasta smaczne ,chlebek dobry a dziewczyny przemiłe .Dajcie ludziom szanse ! bo po waszych wpisach tylko w depresje można wpaść .
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 5

co za głupia forma zadawania pytania brzmi jak:
Trąbka?

do anonim co pisze o Januszach biznesu.
Ty zapewne jestes kur.wa prezesem spółki skarbu państwa z pensją 80 tyś miesiecznie
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Odezwał się właściciel biznesu wspieranego lawetami :D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nikt im nie broni otwierać i chwała im za odwagę. Niech tylko przy tym nie robią z Banina większego bangladeszu, niż już jest. Jest tu setki firm i zdecydowana większość nie ma potrzeby upiększania naszej wsi takimi wieśniackimi formami reklamy. Skoro śmiecą nam krajobraz to można przypuszczać, że także śmieci sprzedają.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Widać ktoś tu nie grzeszy inteligencją skoro ocenia jakość pieczywa , po sposobie reklamowania się. Bilbordy to powszechna forma informacji i wątpię żeby to właściciel piekarni decydował gdzie go ustawić , raczej właściciel obiektu to zrobił . A straszenie zatruciem pokarmowym , bo bilbord stoi w nieodpowiednim miejscu? - po prostu żenada. Ktoś się tu widocznie negatywnie nakręcił.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Niestety robi się moda na Eko piekarnie ,produkt Premium, jak u babci ,Prestige,disign, tylko jedno ale ...sprzedaż oszukancza chleb płatność za 100gr ,ciasto kawałek za 10zl ?! Co to za złodziejstwo w biały dzień , co za ceny jak w Sopocie czy Krupówkach ,złote tarasy . Oczywiście nie muszę kupować i nie mam zamiaru! Piekarn i ciastkarn to w okolicy bez liku za dużo mniejsze pieniądze .
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

Z tego co mi wiadomo to wcześniej w Cafe Kulka porcja ciasta także była w cenie od 8 do 10 zł , więc żadna nowość
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak ale ciasta robionego przez nich a teraz właścicielka wkłada ciasta raszczyka na porcje .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie wszystkie ciasta są raszczyka, cały czas jest beza i co chwile inne kulkowe ciasta jak marchewkowe czy brownie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ludzie ? Czy wy jesteście normalni ? Kupuje tam ceny cały czas takie same , byliście ? Czy tylko hejtowac potraficie piekarnia z naprawdę dobrym pieczywem

nie nowa piekarnia, tylko produkty z piekarni.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja polecam pieczywo Raszczyka-jest bardzo dobre i duży wybór. Ciasta też mają dobre, nie wiem czy nie lepsze niż te dostępne w starej cukierni.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

no coz z cafe kulki zostalo juz nic , to typowa piekarnia czynna juz od 7 do 18. powinni zmienic nazwe na piekarnia
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zgadzam sie, to juz nie ten klimat co kiedys, nie ta atmosfera. Nie mam nic do personelu, ale ta piekarnia zmienila urok jaki miala cafe kulka

a jaki miała klimat?

Hmm, jak to ując, było bardziej przytulnie, niz jest teraz. Teraz to jest takie mdłe, bez wyrazy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

oj dla mnie w ogóle nie było przytulnie, a jak jest teraz ? Czy wystrój zmienił się?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

NIe ma kanapy, jedynie 4 stoly z krzeslami, i dwa fotele, reszte zajmuja lady z piekarni.

gorzej być nie może

Bede wymiotowal teczą od tych madrosci
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

a ja piekę chleb na zakwasie w domu z ziarnami na mące razowej żytniej ale nie takiej ze sklepu ale z młyna i możecie się śmiać ale to jest zdrowy chleb i różnica w mące jest zasadnicza, pył ze sklepu a przemiał z młyna - Oliwskiego . I jak się spożywa taki chlebek to czujesz różnice pomiędzy tym śmiesznym białym pieczywem lub tym razowym barwionym karmelem.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mogę prosić o przepis?też już mam dość szukania dobrego pieczywa,o dobrej obsłudze w piekarniach nie wspomnę.

w internecie sa przepisy

Po czym poznać dobrą piekarnię lub cukiernię?

kanapki , foteliki ok tylko właściciel patrzy na to co ma się sprzedać za siedzenie na kanapce klienta , który kawke pije czynszu nie zapłaci. Rozumiem co mieliście na myśli mi tez się wcześniej podobało ale widocznie musieli zmiany wprowadzić. Dla mnie trochę przegięte ceny tych ciast domowych np. marchewkowe 10 zł za kawałek. Ani to nie jest trudne do zrobienia ani wykwintne.

Istnieje różnica między ciastem w piekarni a w kawiarni. W kawiarni płacisz więcej, bo jesz na miejscu. Mi akurat to marchewkowe bardzo smakuje i mogę zapłaci 10 zł :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Szkoła i rodzice (22 odpowiedzi)

Jest parking przy szkole ale nie trzeba zastawić całą Tuchomską bo oszołomy nie myślą .

Serwis de dietrich (10 odpowiedzi)

witam Czy może ktoś polecić serwisanta do kotła gazowego de dietrich? Z góry dziękuje.

Banino Osiedle Rodzinne (4 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co oznaczaja wysprejowane znaki pomarańczowej farba na ulicy ?