Piękna i Bestia

Temat dostępny też na forum: Piękna i Bestia
Opinie do spektaklu: Piękna i Bestia.
Historia pięknej dziewczyny, która pokochała królewicza ukrytego w zwierzęcym ciele, należy do kanonu baśni dla dzieci (i tych dorosłych, którzy pielęgnują w sobie dziecko). Piękna nie od razu dowiaduje się, z kim ma do czynienia. Bestia długo ukrywa przed nią swoje potworne oblicze. Nie jada z nią posiłków, nie dotrzymuje jej towarzystwa. Ilekroć odwiedza dziewczynę w komnacie, staje zawsze ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ładne przedstawienie

Ładne przedstawienie, ale czegoś mi w nim brakowało...
nie dla bardzo małych dzieci!! niektóre z nich cały spektakl krzyczały, że się boją!!! i cięzko było się skupić!
Przedstawienie o troche innej fabule niż bajka, ale oczywiście kończy się szczęśliwie...:)
brakowało mi cudownego zakończenia, ale aktorzy wykonali kawał dobrej roboty!!
Pozdrawiam i czekam na kolejne premiery

Pierwszy raz w teatrze:)

Byłam pierwszy raz w teatrze... i cieszę się, że trafiłam na tak wspaniałe przedstawienie !!! Aktorzy grali b."ładnie" tu wyróżniam "OJCA" i "PIĘKNĄ" oraz "BESTIĘ".
POZDRAWIAM - oby tak dalej !

Wrażenia PO spektaklu...

Cieniutki wokal straszliwej bestii przyprawia o usmiech a kwestie Pięknej wypowiadane na jednym tonie nie pozwalają uchwycić nastroju sytuacji. Mimo to nigdy nie zapomnę tego przedstawienia...
Scenografia zapiera dech w piersiach. Suknie Pięknej...lustrzane odbicia...Bestia...Klimat. Cudo!

bardzo podobało mi sie to ptrzedstawienie mam na dzieje że zobaczę go jeszcze raz.

!!!!BILETY KUPIĘ!!!!!!!

Mili moi kochani macie dwa bileciki do odsprzedania na spektakl dnia 06.12 bo muszę zabrać moją ukochaną na to przedstawienie. POMOCY!!!!!

r575rj77

zarąbista bajka

Inne tematy z forum

Zmiana (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Zmiana . ZMIANA Porzucić biedę, małe miasteczko i zaściankowe myślenie....

Koło sprawy bożej (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Koło sprawy bożej . "KOŁO SPRAWY BOŻEJ" Konrad Hetel KOŁO SPRAWY BOŻEJ...

Rodzanice (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Rodzanice . RODZANICE wg "KRABOSZEK" Barbary Piórkowskiej O SPEKTAKLU:...