Pierogarnia One Way

Pierogarnie

Gdańsk, Eugeniusza Kwiatkowskiego 11A

Piotr Z Marsa - ocena (1) Dawno nie jadłem tak pysznych pierogów. Wybierzcie się tam a nie będziecie... Piotr Z Marsa Lech - ocena (1) Smacznie duże porcje obsługa super pierogi ręcznie robione Lech Małgorzata - ocena (1) Przemiła obsługa i najpyszniejsze w mojej ocenie pierogi w Gdańsku! Małgorzata
Michał - opinia (1) Najlepsze pierogi w trójmieście!!! Michał Andrzej - opinia (1) Po prostu wyśmienite i bardzo dobre. Smaczne i super podane. Jak się je to aż... Andrzej Jerry1234 - opinia (1) Mały lokal na Osowej z pysznym jedzeniem ;) polecam Jerry1234 Bardzo polecam (1) Niezmiennie ta sama wysoka jakość potraw . Nie sa podawane błyskawicznie ,... Anna ile można czekać????? (1) ostatnio jak zamawiałam pierogi czekałam 1,5 h a wczoraj 2h... paranoja...... Adam Zazdrość (6) Jestem stałą klientkom od 2 do 3 razy w tygodniu, obsługa w lokalu jest na... Ela Pierogarnia (1) Byłem, widziałem, jadłem(to już trochę na wyrost powiedziane) spróbowałem pół... Wito byłem (2) powiem tak, pierogi znakomite, jak u mamy, atmosfera knajpki również fajna,... pawel totalne lekceważenie klienta (1) Zamówiłam dzisiaj schab faszerowany pieczarkami, dostałam grubą przypaloną... Magda warto spróbować:D! (1) Pierogi są bardzo smaczne! Największą furrorę robią u nas zawsze pierożki z... PiPi Beznadziejnie (1) Witam Odradzam wszystkim. Dzisiaj brak sera, coli i entuzjazmu u obsługi.... Michał Wyśmienite (1) Polecam każdemu, dziwiąc się negatywnym opiniom. Pierogi (ruskie) wyśmienite,... Slimokot Gumowe pierogi serwowane przez oschłą, postawioną jakby za karę obsługę (1) Wystarczy wejść na firmową stronę aby poznać jaki tam panuje klimat: "Strona... Maciej