Niestety za duzo ciasta (1) Naglowek mowi wszystko Nadzienie super ale ciasta za duzo to nie... Kasia Smacze (1) Pierogi były bardzo smaczne a obsługa miła. Jedliśmy ukraińskie i z wątróbką,... Piotr Polecam (1) Jak dla mnie najlepsze pierogi w Gdańsku. bywam często, bez zadecia, a bardzo... Kar
Przeciętne pierogi (1) Zamówiłam pierogi ruskie, ciasto ok, może ciut za grube, a farsz bardzo słaby... Ally Pierogi pycha, ale lokal obskurny (2) pierogi ze szpinakiem pyszne, ale lokal stanowczo odpycha. Skromnie..... Milena Serdecznie polecam. (1) Jadłem tam na razie pierogi ruskie (na miejscu), oraz z mięsem i szpinakiem... Mayne KotBulaj - opinia (3) Moim zdaniem miejsce mocno przereklamowane. Pierogi średnie jeśli chodzi o... KotBulaj bardzo smacznie! (1) polecam, pierożki domowe, robione na miejscu ! kk smaczne domowe pierogi i miła atmosfera (1) Pierogarnia jest mała, ale widać, że pracujące tam Panie przyrządzają pierogi... kasia jadłem-polecam (1) bardzo smaczne pierogi, jadam raz,dwa razy w tygodniu i nigdy się nie... kalo Piotr - opinia (1) Badzo smaczne pierożki - szczególnie chwalę sobie z wątróbką. Miła obsługa,... Piotr Smeczne pierożki (1) Bardzo smaczne, domowe pierogi z cebulką. Każdy z pewnością znajdzie jakiś... J ewa - opinia (1) fajne domowe pierogi i pyszny sok z natki pietruszki! ewa