Marcin - ocena (1) Smaczna i niedroga. Marcin EWoLa - ocena (1) To już nie jest to samo miejsce co kiedyś. Pierogi z owocami ciasto na... EWoLa Damian - ocena (1) Super jedzenie polecam Damian
TC - ocena (1) Jedne z lepszych pierogów jakie jadłam. Plus za możliwość zakupu pierogów... TC Martyna - ocena (1) Pysze jedzenie i super obsługa Martyna Aga - ocena (1) Polecam ️ Jedzenie przepyszne! Aga Werka - ocena (1) weronikateplicka@gmail.com Werka MB - ocena (1) Uwielbiam ich pierogi! Podoba mi się też to, że ostatnio doszły w ofercie... MB Małgorzata - ocena (1) Wielokrotnie odwiedzałam to miejsce , fantastyczna atmosfera i pyszne pierogi... Małgorzata Mateusz - ocena (1) Fajne miejsce ale było kiedyś. Pierogi z mięsem fatalne mięso i smak. Ciasto... Mateusz Katarzyna - ocena (1) Szybko gotowane na miejscu i na wynos. Dobra opcja,bo można kupić też świeżo... Katarzyna Basia - ocena (1) Zawsze pyszne. Cienkie ciasto i bardzo smaczny farsz, polecam zwłaszcza ze... Basia ala - ocena (1) Może niepozorna, ale najlepsza w mieście. A szczególnie latem pierogi z... ala Nika - opinia (1) Mega dobre pierogi, idealne ciasto, pycha:)) Nika Klaudia - opinia (1) Przepyszne pierogi, ciasto wyśmienite , pyszne smaki , mięsne doskonale... Klaudia Kasia - opinia (1) Od wielu lat smacznie ! Polecam także na święta! Kasia Bartosz - opinia (1) Pyszne domowe pierogi, polecam każdemu!!! Bartosz Hania - opinia (1) Bardzo pyszne pierogi i mila obsluga Hania Pyszne pierożki (1) Polecam! Proste menu, smaki dzieciństwa. Andrzej Super szama (1) Jedne z dwóch najlepszych pierogarni na mapie Trójmiasta Jadlozer