Pierogarnia na rogu

Pierogarnie

Gdańsk, gen. Kazimierza Sosnkowskiego 3A

Asia - ocena (1) Smaczne jak u mamy Asia Natalia - opinia (1) Mała pierogarnia, w której pierogi serwowane są tylko na wynos. Zawsze... Natalia Pierogi z mięsem i szpinakiem (1) Najlepsze pierogi w trójmieście. Nika
Pyszne i świeże (1) Bardzo smaczne i świeże jedzenie, znakomita obsługa, wysoka jakość potraw... Marta Super-polecam (1) Polecam, smacznie, domowo i przystępnie :D Smacznego! Paweł P. Rewelacja (1) Jedzonko bardzo dobre samak rewelcja a najważniejsze świeże a, pierogi jak u... Iza Smacznie jak w domu (1) Ceny atrakcyjne, wybór ogromny, miła obsługa, świeże i zawsze cieple,... Studentka polecam (1) brałam pierogi na święta i sylwestra są pełne farszu, dobrze doprawione i nie... xx tak sobie.. (2) przyznaję nie jestem stałą bywalczynią tego lokalu i raczej nią nie zostanę... M. Pycha! (1) Odwiedzam pierogarnię już od dłuższego czasu. Panie zawsze mają do... stała klientka Pyszne - jak domowe (1) Kupiłam kilka różnych rodzajów pierogów i muszę przyznać, że są pyszne, jak... wielbicielka pierogów