Monika - ocena (1) Uwielbiam pyszne Monika Stefan - ocena (1) Pierogi z kapustą i grzybami słone jak Morze Bałtyckie. Odradzam. Poza tym w... Stefan LoRdGd - ocena (1) Bardzo duży wybór i najlepsze pierogi jakie w życiu jadłem! polecam LoRdGd
Obiektywny - opinia (1) Liczy się przede wszystkim smak i klimat. Warto odwiedzić i spróbować. Obiektywny Jan - opinia (1) Polecam. Korzystam z usług Pierogów Lwowskich od lat. Jan Rafał - opinia (1) Zaszedłem przez przypadek jakiś czas temu i odrazu przypadła mi do gustu ten... Rafał Marcin - opinia (1) 10 min czekania aż Pani skończy rozmowy w kuchni i obsłuży. Karty sie nie... Marcin Oxygenik - opinia (1) Najlepsze pierogi jakie jadłem na mieście, wielokrotnie tam wracam Oxygenik Maciej - opinia (1) Od kilku lat kupuję dwa opakowania z mięsem i dwa z kołdunami. Przyjeżdżam z... Maciej GD - opinia (1) Kupuję od lat. Niezmiennie przepyszne pierogi :). GD Piotr - opinia (1) Smaczne pierogi a zwłaszcza Gałuszki. Piotr Ala - opinia (1) Nie powiem, że były niesmaczne, ale na prawdę nic specjalnego i porcje raczej... Ala Grzegorz - opinia (1) Najlepsze pierogi , jadłem na miejscu , obsługa miła ,teraz częściej biorę... Grzegorz Michał O. - opinia (1) Najlepsze pierogi jakie jadłem. I nie tylko pierogi, bo jeszcze gałuszki,... Michał O. Pula - opinia (1) Najlepsze pierogi jakie jadłam kiedykolwiek. Chodzimy tam od lat. Pula Rafał - opinia (1) Samcznie to mało powiedziane ! Pierogi i reszta dań mega pyszne! A próbowałem... Rafał Paweł A - opinia (1) Pierogi były przepyszne! Lekkie, smakowite i naprawdę różne. Pozostałe dania... Paweł A TomStar - opinia (1) Klasyka gatunku - prawdziwe ukraińskie pierogi, a nie fanaberie do wrzucania... TomStar Junior - opinia (1) Najlepsze, prawdziwe i od serca.... Polecam Junior Ewa - opinia (1) Najlepsze pierogi w Trójmieście. Cienkie ciasto, dużo farszu, świetnie... Ewa