THE BEST!!!!!!!! (1) Jadlem kiedys w alabali, jedzenie bylo dobre ale teraz to szok jest bardzo... D Amku Amku ;) (1) Zjadłam i bardzo mi smakowało :) żadko jadam w fast foodach, bo zwykle... Asioper mizeria (2) Jadam kebaby (czy tez kebapy) bardzo czesto, i zachecony opiniami innych... kebaB przez B na koncu !
Jak Kebap, to tylko tu! (2) Od dłuższego czasu jadam tylko i wyłącznie w Alabali. Po prostu uwielbiam ten... Piotr Trzeba zobaczyc (2) Hmmm powiem krotko tanio ,smacznie i przyjemnie . darek Hmmm (1) Polecam bardzo dobry kebap. Litz NAJLEPSZY KEBAP W MIEśCIE!! POLECAM!! (1) Tryb życia zmusza mnie do bardzo częstego korzystania z tego typu jedzenia... Stała klientka POLECAM WSZYSTKIM! (1) W porównaniu do innych Kebap-ów wszystko smakuje bardzo świeżo, jednym... Piotrek slabo (2) kebap bardzo slaby, mega malo dodatkow praktycznie sama kapusta i tyle, zero... aaaa Zdecydowanie najlepsze jedzonko na mieście! (1) Takiego Kebapa nie jadłem jeszcze nigdzie! Super smaczniuśki ;) już nie... thcrew Michał ;) - opinia (1) Bardzo pyyszne jedzonko, polecam wszystkim baardzo gorąco !!! Duuuże kebaby... Michał ;) Super smaczne! (1) Polecam wszystkim! Najlepszy jaki jadłem Kebab! Piotrek