Pierwszy taniec

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Proszę,poóżcie mi.Nie wiem jaki wybrać kawałek na pierwszy taniec.Mój narzeczony nie jest wybitnym tancerzem,więc chcemy coś klasycznego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Pierwszy taniec

Najprostsiejszy to jest English Waltz ... A podkładów przeładnych to jest całe mnóstwo ...

When a man loves a woman...??

albo "I will love you" ... Wprawdzie śpiewający to podobno gej, ale co tam :)

U mnie będzie "what a wonderful world" w wykonaniu Roda Stewarta. Mój narzeczony też twierdził, że nie umie tańczyć, a jak się wzięliśmy za naukę (samodzielną z płyty z nauką), to teraz nie wiemy jaki walc wybrać. Najprawdopodobniej zatańczymy walca angielskiego.

Polecam sprawdzony Prócz Ciebie nic - Kayah i Kiljańskiego- bardzo łatwy do zatańczenia na dwa nawet przez "początkujących" tancerzy:) a do tego świetnia pasujące do okazji słowa i muzyka - wiem co mówię, bo tydzień temu dał radę nawet mój Szwagier!:)

A co sądzicie o moonriver ze "śniadania u Tiffaniego"?

My sie zastanawiamy miedzy "when a man loves woman" a "Unchained melody" :-) Obie sa sliczne do bujania ,ale pewnie sie zdecydujemy na ta pierwsza:-)

Niebieska Piosenka - Grzesia Tomczaka, ciarki po pleckach i błogo się robi gdy kapela na żywo zagra i zaśpiewa. Ech...