Mam pytanie czy ktos jezdzi z was z pieskiem przy rowerze mam goldenka i chciala bym zaczac z nim jezdzic tylko zastanawiam sie na co go przyczepic do roweru
czyscilam w luty i smarowanko bylo full serwis:) przez 1,5 miecha nie jezdzilam bo nie moglam ze wzgledow zdrowotnych no a teraz ciagle bloto i itp a ty Krzyzak jak czesto pucujesz rowerek??
fajnie sie jezdzilo do pracy rowerkiem ja mialam 18 kilosow wiec zawsze cos ciekawego sie wydazylo :) a to sciganie sie z autobusem zeby nie zepchnol cie do kraweznika i z niektorymi kolesiami w super brykach:) ktorzy bral mnie od tylu za faceta :) tylko jak mnie z przodu widzieli to im mina sie zmieniala:) u mnie sasiedzi nie zwracaja za bardzo uwagi jak myjemy swoje bryki :) nawet jak bym go super wypucowala to nie bedzie wygladal jak nowy ma troszke zjechany lakier w niektorych miejscach po ostrych wypadkach:) Dlatego polecam wszystkim noszenie kaskow:)
Jadącą na rowerze blondynkę zatrzymuje policjant. Po sprawdzeniu stanu technicznego roweru mówi:
- Nie ma pani powietrza w tylnym kole!
A blondynka na to:
- Tak, to prawda, ale tylko na dole...
wiesz co jak mieszkalam w blokowcu z rodzicami to robilam to na klatce albo na balkonie a czasami od wielkiego swieta w pokoju teraz jak mam domek to co innego ale on wymaga wiekszego czyszczenia piasty kaseta rama deszcz nie da rady u mnie wlasnie leje
Kurcze wiecie co jak sobie dzisiaj wrucilam z przejazdzki to sie zdeczko dziwilam jaki moj rowerek jest brudny wieczorkiem zabieram sie za pucowanie jazda po polach i po lesie dala mu do wiwatu :)