PIŁKA NOŻNA (1) Bardzo chętnie dołączę do ekipy grającej w piłkę,jetem z Gdańska,41lat... ART Orlik wrzeszcz ul Kościuszki (2) Czy gra ktoś regularnie w piłkę nożną na orliku we wrzeszczu ? Jeśli tak to... Wojtek ZAPRASZAMY NA MECZ KKS KOLECZKOWO - KP GDYNIA (1) Zapraszamy na arcyważny mecz 15 kolejki B klasy, gdzie nasi zawodnicy podejmą... kibickks
piłka 18:30 wtorek (1) witam co wtorek mamy bokisko prezy turborondzie na kokoszkach - ul.... dpass gdzie zajęcia z piłką dla czterolatka w Gdyni (3) gdzie zajęcia z piłką dla czterolatka w Gdyni tata rata Dołącze do gry w piłkę nożną (7) jako kobieta nie zawsze spotykam się z otwartością na boisku, nie mam dobrej... Paula Przyłączę się do piłki nożnej (7) <strong>Przyłączę się do piłki nożnej</strong><br... Czarek Chętny do gry (1) Bardzo chętnie dołączę do gry w piłkę nożną,mam 41 lat ART Szukamy bramkarza (2) Drużyna 3D Plan (gramy w amatorskiej lidze PL3), poszukuje zawodnika na... Marcin KS OLIVIA 2005 i młodsi (1) Klub Sportowy Olivia prowadzi z sukcesami od kilku lat piłkarskie szkolenie... Trener dołącze się do ekipy (1) Witam, chętnie dołącze sie do ekipy na gierki po sztucznej murawie. Wracam bo... Pef szukam 30+ do stworzenia druzyny :)aby grac sukcesywnie i bez siemy:) (1) moj mail inoczi-london@wp.pl tom pogram w pilke:)doswiadczenie :)40lat:) (1) witam chetnie pogram w pilke tylko oczekuje cotygodniwych gier:) mam... tom Klub piłkarski z gdańska szuka ludzi do gry (3) jestesmy druzyna grającą w b-klasie. zainteresowani pisać na mail:... asdf Podłączę się do ekipy grającej w nogę lub halówkę (4) Chętnie bym trochę pobiegał za piłką, a niestety nie mam z kim. Najlepiej... piotrek Poszukujemy grania (2) Razem ze znajomym szukamy jakiegoś grania w Gdyni i okolicach. Odpadają... aritz Piłka z autografami piłkarzy Lechii Gdańsk (1) Proponuję nietypową aukcję internetową na allegro na której można wylicytować... dora sparing (3) Jesteśmy drużyną występującą w lidze trójmiejskiej PL3, chętnie zagramy... GR gra w pilke (5) Chetnie pogram w pilke wieczorami w celu poprawienia kondycji art Pogram w piłkę a hali/orliku (1) Hej. Mieszkam w Gdańsku od niedawna z chęcią przyłączę się do jakiejś grupy... rafii144