Chętni w piłe :) (1) Dwóch chłopaków w tym roku kończących 17 lat. Często grających w piłkę,... xxXXxx Rękawice Puma V-Kat, V-Konstrukt; Bluza bramkarska Puma V3.08 (1) Witam ! szukam sklepu w Trójmieście, gdzie mógłbym nabyć w/w rzeczy, tj.... Levy Sparingi Piłka Nożna (1) Poszukuję chętnych drużyn do zagrania sparingów, drużyny mogą być od 8 osób,... pilkarz
Drużyna Red Box. Chetni? (1) Witam, Jest pomysl zgloszenia druzyny do ligi Red Box w Gdańsku. Bez... Lukasz Dziewczyna. (1) Witam, jestem 17letnią dziewczyną, która bardzo chciałaby trenować piłkę... ew Transmisja na żywo z meczu Elana Toruń - Bałtyk Gdynia (1) Najbliższy mecz pomiędzy Elaną Toruń a Bałtykiem Gdynia , który odbędzie się... Elana Bramkarz. (1) Witam, szukam drużyny w której moglbym pograć od wrzesnia. Tak dla... bartek Poszukuje ludzi do składu na SALOS (1) Poszukuje doświadczonego obrońce, który umiałby pokierować grą zespołu w... Polak_AG Bramkarz (1) Poszukuje bramkarza rocznik 92/93.Wiecej szczegułow na gg 23485894 marcin Trener KP GDYNIA (1) Stowarzyszenie Klub Piłkarski Gdynia poszukuje Trenera piłki nożnej, do... KP GDYNIA Chętnie pogram w piłkę (1) Witam chciałbym pograć amatorsko w piłkę nożna najlepiej w soboty lub... norek1 POSZUKUJE ZAWODNIKOW DO B KLASY ! (1) Witam. Poszukujemy zawodnikow chetnych do gry w B klasie ! Jeśli ktos... maniawygrywania prośba o wypełnienie ankiety (1) Witam. Mam na imię Malwina, jestem studentką psychologii, przeprowadzam... Malwina Szymańska zapraszam zawodnikow z roczników 91,92,93,94,95,96 (2) Szybko rozwijający się klub piłkarski PDP Karlikowo Sopot poszukuje chetnych... karlikowo Hala - pilka nozna (2) Poszukuje hali do wynajecia do gry w pilke nozna w Gdańsku lub Sopocie.... Roman