Pimto Tattoo

Studia tatuaży

Gdynia, Świętojańska 51/4

Buchert - ocena (2) Kozak chłop. W niesamowity sposób 'brudzi' ludzi:). Polecam w 100%! Buchert AJ Sojowygość - ocena (2) Profesjonalista, artysta! AJ Sojowygość Waldi - ocena (1) Profesjonalnie i konkretnie ! Waldi
Dariusz - ocena (1) Pełna profeska od wejścia do wyjścia. Bardzo czysto, dobra atmosfera i... Dariusz Patryk Czachowski - ocena (1) Robiłem cover-up na ręce i jestem bardzo zadowolony z efektu. Pełna profeska,... Patryk Czachowski Ania - ocena (2) Polecam, wykonanie tatuaża klasa Miła atmosfera Ania karasiwo - ocena (1) Jeżdżę specjalnie z Lipna do tego fachowca! Polecam! karasiwo P - ocena (1) Wykonanie rewelacyjne, atmosfera mega przyjazna P Kubi - ocena (2) Dobra atmosfera, czyste studio w którym czujesz się bezpiecznie. Tatuaże... Kubi PIMTO - ocena (2) Super podejście, luźna atmosfera i mega dokładność. Tatuaż wyszedł dokładnie... PIMTO Pimto - ocena (2) Świetna atmosfera i pełen profesjonalizm Pimto Ewelina - ocena (2) Bardzo dobre studio, pełen profesjonalizm oraz dokładność plus artysta na... Ewelina inkpaula - ocena (2) Najlepszy tatuażysta jakiego znam. Polecam inkpaula Ania - ocena (2) Profesjonalne podejście, świetna atmosfera i ogromna dbałość o detale.... Ania Mario - ocena (2) Bardzo miła obsługa Mario Pimto - ocena (2) Pełen profesjonalizm od pierwszego kontaktu. Świetna konsultacja, dopracowany... Pimto Pimto - ocena (2) Polecam z całego serca. Super atmosfera, praca dobrze wykonana. Jestem bardzo... Pimto