Jestem zaskoczona oceną (1) Zwykle nie oceniam negatywnie i jak coś mi nie pasuje, to raczej zbywam ten... OLa Ocena dotyczy jedzenia vege (2) Nie polecam osobom, które chcą zjeść coś wege. Dania są niesmaczne i... K. Rewelacja ! (1) Pyszne jedzenie w świetnej cenie. Byłam raz ale od teraz zostanę stałym... AK
Mój ulubiony foodtruck w 3mieście (1) Zawsze z zaciekawieniem czytam komentarze na trojmiasto.pl. Mam często... młody Lusia - opinia (1) Skusiłam się na buritto,niestety daleko by szukać meksykanskich... Lusia Piotrek pracownik amber expo - opinia (1) Właśnie zjadłem burrito. Miałem czekać 12 minut czekałem chyba 20 min. Miało... Piotrek pracownik amber expo Meksyk bez szału (1) Skusiłam się na vege burrito, które jest po prostu burrito bez dodatku mięsa... Ka Dobrze i smacznie (1) Smacznie, świeżo i ciepło! Jedzenie na 6! krótki czas dowozu! Ogólnie - miłe... Łukasz Żenująca obsługa (1) Zamiast obiecanych 8 do 10 minut na zamówienie mieliśmy pół godziny czekania... s NAJLEPSZY FOOD TRUCK W TRÓJMIEŚCIE (1) Najlepszy Food Truck w Trójmieście, jedzenie jak z restauracji z wyższej... Justyna Przepysznie i Przystępnie! (1) Pyszne jedzenie w przystepnej cenie. Nie trzeba specjalnie wybierac sie w... Milka jest ok (1) Miła obsługa i pyszne jedzenie. Polecam Lukasz super!!!! (1) No cóż nic dodać więcej...poprostu...super, super, super izabela Meksyk w gębie (1) Bardzo dobrze, ze nie ma juz macdonalda we Wrzeszczu. Przynajmniej ludzie... Endrju Pueblo na kółkach. (1) Często jadam w restauracjach z meksykańskim menu i ten food truck jest... Przemo Jestem na tak (1) Przemiła obsługa, smaczne jedzenie w przystępnej cenie. Smak Meksyku na... Misiak Szybko i pysznie (1) Bardzo dobre jedzonko, na szybko prosto z food trucka. tak dobre burrito... Gosia Meksyk w Trójmieście (1) Pierwszy raz miałam okazję jeść dania z Piniata na festiwalu food truckow, od... Ewelina Prawdziwy Meksyk!!!!! (1) Wszystko świeże, pyszne, pachnące! Obsługa przemiła, dostaliśmy nawet... Kacha Wyśmienity smak Meksyku! (1) Idealny lunch :) Rozgrzewające i sycące potrawy przygotowane przez przemiłą... słynna blogerka