Krzysztof - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Wywiad, terapia z pacjentem i... Krzysztof Sylwia - opinia (1) Bardzo bardzo polecam! Ciężko o lepszego fizjoterapeutę. Sylwia Rwa kulszowa (2) Witam, chciałem serdecznie podziękować panu Piotrowi to król wśród... Wojtek
Kręgosłup i biodro (1) Doświadczony z dużą wiedzą fizjoterapeuta. Najważniejsze jednak jest to, że... Alina bardzo polecam (1) Mialem z p. Piotrem 3 sesje, pracuje on technikami fizjoterapeutycznymi i... Kamil Kaminski Pan Piotr zna ciało i wie jak pomóc (1) Bardzo polecam usługi Pana Piotra pomógł mi już 2 raz . Szczerze polecam !! Alex Świetny rehabilitant (1) Pan Piotr jest bardzo dobrym i utalentowanym rehabilitantem. Dysponuje... Juli Świetny profesjonalista! (1) Fachowiec i profesjonalista z najwyższej półki. Pomógł mi i z rwą kulszową w... Mimi Bardzo polecam !!! (1) Świetny fachowiec. Miałam ból w dolnej części kręgosłupa, po pierwszej... Pacjentka Odzyskałam rękę :) (1) Miałam bardzo silny ból w lewej ręce i kilka innych dolegliwości ze strony... Emi Wielkie podziękowania dla Pana Piotra (1) Witam, na początku czerwca złapał mnie ogromny ból w okolicy łopatki , taki... Ola od bolącej łopatki Zdecydowanie polecam! (1) Pan Piotr jest świetnym fachowcem. Przyszedłem do niego z uszkodzonym... Piotr Polecam (1) Bardzo dobry terapeuta. Trafiłem do niego z bólem biodra, który utrzymywał... M. przem - opinia (1) Gorąco polecam! Świetny fizjoterapełta, juz po pierwszej wizycie odczułem... przem POLECAM (1) Młody chłopak, ale wie co robi, pewny siebie, a i porozmawiać można o... Dawid godny polecenia (1) godny polecenia fizjoterapeuta, bardzo skuteczny i miły, już po pierwszej... M.