Piotr - ocena
Nie ukrywam ,że mimo iż nazwa wskazuje na rybną specjalizację to skusiła nas wkładka z gęsiną, na początek wątróbka , wierzch na chrupko a środek mięciutki i aromatyczny oraz delikatnie pikantna i dobrze zrównoważona zupa rybna, potem konfitowane udo gęsie i robione na miejscu pierogi z gęsiną, udo- przygotowane idealnie , mięciutkie ,delikatne i soczyste mięso, przemyślane dodatki i sosy, pierogi poezja, cieniutkie ciasto z bogatym, dobrze skomponowanym farszem. Wszystko przygotowane i podane z prawdziwym wyczuciem. Wino w bardzo rozsądnej cenie. Całość okraszona przytulną atmosferą lokalu i co bardzo ważne miłą i profesjonalną obsługą kelnerską...... jeśli ryby robią chociaż w połowie tak dobrze jak mięso to absolutnie koniecznie trzeba ich spróbować. Polecam gorąco