Kasia - ocena (1) Smaczne jedzenia (ogromne porcje ) Fajna lokalizacja - nieco dalej od zgiełku... Kasia Małgorzata - ocena (1) Kiedyś dania tu były smaczne, ale wraz z napływem turystów jakość niektórych... Małgorzata Becia - ocena (1) Polecam to miejsce z całego serca . Bardzo dobra i świeża rybka , przemiła... Becia
Seweryn - ocena (1) Doskonale jedzenie miła obsługa sandacz przepyszny,krewetki cudo,zupa... Seweryn Adam - ocena (1) Dołączam do stanowczo negatywnych opinii, choć nie mam w zwyczaju ich pisać,... Adam Adam - ocena (1) Dołączam do stanowczo negatywnych opinii, choć nie mam w zwyczaju ich pisać,... Adam Ewa - ocena (1) Super smacznie tanio i milo Ewa Wioleta - ocena (1) Zamówione danie było poprostu przepyszne warte swojej ceny obsługa na wysokim... Wioleta Edmund - ocena (1) Smaczne dania miłą obsluga. Piękne miejsce przy plaży.polecam kazdemu Edmund Jacek - ocena (1) Długie oczekiwanie ale warto Pychotka wszystko pyszne Jacek Jola - ocena (1) Smacznie bardzo, rybka wyśmienita obsługa super Zdecydowanie lepsze... Jola Grażyna - ocena (1) Bardzo miła obsługa, pyszne jedzenie. Pani Ola przesympatyczna Wszystko godne... Grażyna Iwona - ocena (1) Czekałam na zamówienie trzy godziny,chociaż wstępnie czas dostawy 60... Iwona Magda - ocena (1) Super, miejsce, pyszne jedzenie, bardzo ładnie zorganizowany rodzinny... Magda Gość - ocena (1) Naciągają klientów na wysokie rachunki jak w eksluzywnej restauracji. Cena do... Gość Maksymilian - ocena (1) Idealne miejsce na obiad z rodziną, każdy znajdzie coś dla siebie Maksymilian Tymek - ocena (1) Ten bar pamiętam jeszcze z przed 15 czy 20 lat, dawno przed dumnie brzmiącym... Tymek Izabela - ocena (1) Cudowne jedzenie, oryginalny smak inny niż wszędzie !! Porcje bardzo sycące!... Izabela Solda - ocena (1) Właśnie sobie zjadłam pierogi z kapustą i grzybami tej f-my, zakupione w... Solda slawek - ocena (1) dzisiaj chcialem kupic zupe rybna kolejka duza wiec spytalem sie czy zostane... slawek