Ewa i Andrzej - ocena (1) Nowa ekipa o nowa odslona dzis bylismy i atmosfera a przede wszystkim... Ewa i Andrzej max - ocena (1) Pysznie, naturalnie, zdrowo no i szybko ;) max Pyszkens - ocena (1) pysznie, od lat super poziom Pyszkens
Łukasz - ocena (1) Zamówiłem dziś 6 raz pierwsze 3 fantastyczne jedzenie , ostatnie 3x dramat... Łukasz Joanna F - ocena (1) Pychota, duże porcje, mięsko rozpływa się w ustach Joanna F Wiesław - ocena (1) 2 niesympatyczne sprzedawczynię,podające zimną zupę rybną.Zdecydowanie... Wiesław Maria - ocena (1) Najlepsze jedzenie azjatyckie,przemiła obsługa Maria KatarzynaPlichta - ocena (1) Pizza pyszna świeżutkie składniki! Winko grzane mega z dużą ilością... KatarzynaPlichta Pysznie za dobrą cenę. (2) Smakowało! Mieliśmy przyjemność zjeść śniadanie w Pamelo. Bajgel z boczkiem... Karolina Za pikantne! (2) Zamowilam zupke dyniową na mój wrażliwy żołądek i wrażliwe podniebienie... Gość pyszne jedzenie (2) polecam gorąco!!! m marek - ocena (1) Najprostsze możliwe dania : barszcz z krokietem oraz gotowane buraczki z... marek Terencjusz - ocena (1) Rozsądne ceny. Smaczne dania. Polecam zapiekane udko z serem, placki... Terencjusz Darek G. - ocena (1) Najlepszy kurczak jaki w życiu jadłem. Super obsługa u klimat lokalu polecam... Darek G. Piotr - ocena (1) Nie ukrywam ,że mimo iż nazwa wskazuje na rybną specjalizację to skusiła nas... Piotr Michał - ocena (1) Świetne jedzenie. Ogromny wybór. Samemu można skomponować danie. Miła obsługa... Michał Michał Wielkopolan - ocena (1) Dzisiejszego wieczoru przemiła pani w rudych włosach zaproponowała ziemniaka... Michał Wielkopolan Marcin - ocena (1) Okropne zamówiliśmy 2 zestawy humusu był obrzydliwy zasypany przypalonymi... Marcin Dana ,Ania i Romek - ocena (1) Super smaczna i świeża rybka, bardzo miła obsługa pani Alexandra, absolutnie... Dana ,Ania i Romek Chili - ocena (1) Przepyszne jedzenie.Makaron pyszny.Atmosfera w lokalu super. Chili