Tomasz - ocena (1) Kazano kobiecie w zaawansowanej ciąży płacić 10 zł za skorzystanie z toalety.... Tomasz małgosia - ocena (1) pyszne domowe jedzenie polecam małgosia Marek P. - ocena (1) W zeszłym roku korzystałem z gastronomii Wodnika i się nie zawiodłem. W tym... Marek P.
Jerzy - ocena (1) Świetne jedzenie, przytulny lokal, sympatyczny i kompetentny personel. Polecam! Jerzy Sylwia i Marek N. - ocena (1) Polecam Bardzo Pyszne, domowe obiady,jak u mamy! Porcje ogromne, kotlety... Sylwia i Marek N. Rs - ocena (1) Najlepszy bar orientalny. Przemiła obsługa. Rs Wojtek - ocena (1) Fantastyczne koktajle. Najlepsze alkohole w rozsądnej cenie. I Marcelina... Wojtek Mateusz - ocena (1) Bardzo smacznie i w rozsądnej cenie! Mateusz Jacek - ocena (1) Smaczne zupy i przemiła obsługa Jacek Jacek - ocena (1) Smaczne zupy i przemiła obsługa Jacek Kasia - ocena (1) Smaczne jedzenia (ogromne porcje ) Fajna lokalizacja - nieco dalej od zgiełku... Kasia Małgorzata - ocena (1) Kiedyś dania tu były smaczne, ale wraz z napływem turystów jakość niektórych... Małgorzata Becia - ocena (1) Polecam to miejsce z całego serca . Bardzo dobra i świeża rybka , przemiła... Becia Seweryn - ocena (1) Doskonale jedzenie miła obsługa sandacz przepyszny,krewetki cudo,zupa... Seweryn Adam - ocena (1) Dołączam do stanowczo negatywnych opinii, choć nie mam w zwyczaju ich pisać,... Adam Adam - ocena (1) Dołączam do stanowczo negatywnych opinii, choć nie mam w zwyczaju ich pisać,... Adam Ewa - ocena (1) Super smacznie tanio i milo Ewa Wioleta - ocena (1) Zamówione danie było poprostu przepyszne warte swojej ceny obsługa na wysokim... Wioleta Edmund - ocena (1) Smaczne dania miłą obsluga. Piękne miejsce przy plaży.polecam kazdemu Edmund Jacek - ocena (1) Długie oczekiwanie ale warto Pychotka wszystko pyszne Jacek