Ja - ocena (1) Pyszne jedzenie. Duże porcje za odpowiednią cenę. Uwielbiam tą restaurację.... Ja Teresa - ocena (1) Pyszne jedzenie. Meggga duża zapiekanka. Teresa Szymon - ocena (1) Makaron przegotowany, niejadalny, sajgonki ociekające olejem, jak na te ceny... Szymon
K - ocena (1) Kocham Pana czina, będę tam przychodzić dopóki będzie otwarte, a przychodzimy... K catgms@gmail.com - ocena (1) Dobry "chińczyk" wreszcie na Karwinach catgms@gmail.com Adam - ocena (1) Znakomite jedzenie. Miła odmiana od wszędzie obecnych kebabów. A zupa z... Adam Krzysztof - ocena (1) Nie do zjedzenia Krzysztof Didi - ocena (1) Trochę bałam się ze względu na opinie, ale zaryzykowałam i byłam mile... Didi Bartłomiej - ocena (1) fenomenalne jedzonko. świeże i mega smaczne. zawsze tam wracam. Bartłomiej Magda - ocena (1) Pyszna kuchnia Tajska Magda Ewa i Andrzej z Podlasia - ocena (1) Wyśmienity bar w sercu Starego Gdańska! Wystrój i klimat pasujący do miejsca.... Ewa i Andrzej z Podlasia Krzysztof - ocena (1) Super lokalizacja, i to tyle Krzysztof Klaudia - ocena (1) Wiele razy przechodziłam koło tego miejsca i w końcu się wybrałam. Jestem... Klaudia Ewa - opinia (1) Byliśmy wczoraj z cala rodzina w Barze Przystań. Zupa rybna nie do poznania.... Ewa Kaktoos - opinia (1) Obsługa 10/10 Żarełko 10/10 Czas oczekiwania b. krótki Polecam! Kaktoos Dominik - opinia (1) Jestem tu juz po raz kolejny z rodzina i jestem zachwycony ,obsługa na... Dominik Maria - opinia (1) Zawsze kiedy jestem na wyspie zaglądam na rybkę i szpinak do Ptasiego Raju i... Maria Łukasz Ślipek - opinia (1) Szkoda, ze ciężko się dogadać z kasjerem. Łukasz Ślipek Lokales - opinia (1) Niestety bardzo słabe jedzenie, sosy zbyt sztuczne, za slodkie, m8eso bez smaku Lokales Stała klientka - opinia (1) Tego w Trójmieście brakowało! Nareszcie mamy! Stała klientka