Magda - ocena (1) Pyszne jedzonko, tak domowo jak u Mamy Do tego tanio, szybko i smacznie!... Magda Ania i Maciek z Podkarpacia - ocena (1) Byliśmy tam przedwczoraj. Pan uczciwie powiedział, że flądra waży pół kilo i... Ania i Maciek z Podkarpacia Mirella - ocena (1) Zamówiliśmy dziś łososia golden curry i chrupiącką kaczkę na warzywach w... Mirella
agnieszka - ocena (1) super szef kuchni, panie przyjmujace zlecenia i pan mietek, ktory dowozi... agnieszka Ewa - ocena (1) Byliśmy wczoraj tj 2 08 24 zamówiliśmy tatara z łososia, porażka kwaśny albo... Ewa Ja - ocena (1) Supeeeeeeeer jem tylko tam świetna restauracja daję... Ja meg - ocena (1) Jedzenie zamówione przez stronę internetową baru, czas odbioru do wyboru:... meg Ula - ocena (1) Przepyszne jedzeniez bardzo mila obsługa ceny przystępne!bardzo polecam Ula Renata i Zdzich z Rzeszowa - ocena (1) W tym roku także tam zajrzymy - nam tam zawsze smakowało. Do zobaczenia w... Renata i Zdzich z Rzeszowa Evi - ocena (1) Zasadniczo nie piszę opinii, ale tym razem ... MUSZĘ! W Kociołku jadam od... Evi Joanna - ocena (1) Kurczak Hanoi przepyszny! Duża porcja, niska cena. Na pewno wrócę! Właściciel... Joanna Karolina - ocena (1) Wspaniałe jedzenie! Jestem zachwycona! Karolina Krzyszto - ocena (1) tanio już nie jest, ale dobre domowe jedzenie. Krzyszto lkaszubowski@wp.pl - ocena (1) Bardzo smacznie i niedrogo. lkaszubowski@wp.pl Maria - ocena (1) Obsługa mogłaby się zachowywać mniej że mają totalnie wylane na gości, którzy... Maria Mieszkaniec Gdyni - ocena (1) Przed kilku laty / jestem mieszkańcem Gdyni/ w Akrimie jadłem schabowego, był... Mieszkaniec Gdyni Ja - ocena (1) Pyszne jedzenie. Duże porcje za odpowiednią cenę. Uwielbiam tą restaurację.... Ja Teresa - ocena (1) Pyszne jedzenie. Meggga duża zapiekanka. Teresa Szymon - ocena (1) Makaron przegotowany, niejadalny, sajgonki ociekające olejem, jak na te ceny... Szymon K - ocena (1) Kocham Pana czina, będę tam przychodzić dopóki będzie otwarte, a przychodzimy... K