Anonimowy - opinia (1) Super obsługa . Dziękuje Pani Patrycji za przemiłą obsługę ️️️ Anonimowy Forfiter - opinia (1) Polecam. Smaczne jedzonko za przystępną cenę. Forfiter Sabina - opinia (1) Polecam pysznie gustownie podane domowo Krem z ziemniaka super Dania duze... Sabina
Ania i Krzyś - opinia (1) Przyjemne miejsce z uśmiechniętą i życzliwą obsługą. Jak na Sopot, to ceny są... Ania i Krzyś Gaga - opinia (1) Bar w dobrej lokalizacji z pięknym widokiem,dobry dojazd przystępne ceny. Gaga ostryyy - opinia (1) zapiekanki trzymają mnie przy życiu zapiekanki motywują mnie do kontynuacji... ostryyy Jaroslaw - opinia (1) Miło i smacznie czyściutko pyszna kawa i gratis ciasteczko do kawki super... Jaroslaw Krzysztof - opinia (1) Dzisiaj zamawiałem tam jedzenie , które jest bez szału. Obsługa dramat.... Krzysztof Rezanova Iryna - opinia (1) Super restoracja! Jedzenie pyszne! Bardzo wygodne, komfortowe meble! Obsługa... Rezanova Iryna Natalia K - opinia (1) Bardzo dobra kawa (duży wybór mleka roślinnego). Parę pozycji wegetariańskich... Natalia K Xxx - opinia (1) Zupa cebulowa Ok ale porcja faktycznie dla dzieci,hamburger jak z MC, ceny... Xxx Edyta - opinia (1) Zupa rybna pierwsza klasa ,tatar z łososia nie do podrobienia ️.Serdecznie... Edyta Kk - opinia (1) Bardzo mała porcja w porownaniu do zeszlego roku a drozsza o prawie 100%.... Kk .... - opinia (1) Najlepsze jedzonko jakie kiedy kolwiek jadłem pani kucharka zna się na swoim... .... Maria - opinia (1) Dobre jedzenie i porcje za takie ceny, inne restauracje w okolicach mają ceny... Maria Przem - opinia (1) Jedzenie naprawdę pyszne. Oddaje mocno całe bogactwo smaków Azji.Czuć... Przem Marcin - opinia (1) Pyszne jedzenie i przemiła atmosfera w lokalu :) Marcin Zbyszek - opinia (1) Bezapelacyjnie najlepsze Tajskie jedzenie w Trójmieście Zbyszek Mich R - opinia (1) Mega jedzenie i klimat. Polecam i czekamy na większy lokal :) Mich R ZK - opinia (1) Jak ktoś lubi jedzenie chińskie "z budy" - to polem ZK