Klaudia - ocena (1) Wiele razy przechodziłam koło tego miejsca i w końcu się wybrałam. Jestem... Klaudia Ewa - opinia (1) Byliśmy wczoraj z cala rodzina w Barze Przystań. Zupa rybna nie do poznania.... Ewa Kaktoos - opinia (1) Obsługa 10/10 Żarełko 10/10 Czas oczekiwania b. krótki Polecam! Kaktoos
Dominik - opinia (1) Jestem tu juz po raz kolejny z rodzina i jestem zachwycony ,obsługa na... Dominik Maria - opinia (1) Zawsze kiedy jestem na wyspie zaglądam na rybkę i szpinak do Ptasiego Raju i... Maria Łukasz Ślipek - opinia (1) Szkoda, ze ciężko się dogadać z kasjerem. Łukasz Ślipek Lokales - opinia (1) Niestety bardzo słabe jedzenie, sosy zbyt sztuczne, za slodkie, m8eso bez smaku Lokales Stała klientka - opinia (1) Tego w Trójmieście brakowało! Nareszcie mamy! Stała klientka Hryhorii - opinia (1) Świetna zupa, bardzo pomysłowo! Nic dodać nic ująć po prostu rewelacja Hryhorii Jeanny40@wp.pl - opinia (1) Bardzo fajne miejsce, można zjeść świeżą rybkę w dobrej cenie i super lody Jeanny40@wp.pl kacper - opinia (1) Polecam każdemu, dobre jedzenie świeże rybki pyszne lody piękny widok na morze. kacper Asia - opinia (1) Polecam bar Wodnik Bardzo smaczne jedzenie. Domowe zupy i pierogi .Lokal... Asia Laura - opinia (1) Bardzo pozytywne wrażenie, czysto ,miło i piękne widoki na morze. Jedzenie... Laura Jar - opinia (1) Drogo, porcje schudły, smak już nie ten , szkoda bo było fajne miejsce ... Jar ja - opinia (1) ryby ok ale mięso wzięłam dewolaja i to był najgorszy jaki jadłam. nie do... ja blabla - opinia (1) Pyszna karkówka, przemiła obsluga, polecam blabla Anonimowy - opinia (1) Super obsługa . Dziękuje Pani Patrycji za przemiłą obsługę ️️️ Anonimowy Forfiter - opinia (1) Polecam. Smaczne jedzonko za przystępną cenę. Forfiter Sabina - opinia (1) Polecam pysznie gustownie podane domowo Krem z ziemniaka super Dania duze... Sabina Ania i Krzyś - opinia (1) Przyjemne miejsce z uśmiechniętą i życzliwą obsługą. Jak na Sopot, to ceny są... Ania i Krzyś