Beata - opinia (1) Stanowczo Polecam!!! Jedzenie przepyszne, zupa krem z pomidorów, rosół,... Beata AK - opinia (1) Dla mnie najgorsze miejsce jakie odwiedziłam od wieku, wielu lat. Porcje... AK Annn - opinia (1) Najgorszy obiad jaki zjadłam nad morzem , kotlet przypalony , porcje jak dla... Annn
Matek - opinia (1) Wpadłem drugi raz do Blue Jeans baru na burgera polecali Juicy Lucy -... Matek Robert - opinia (1) Polecam, szybka i sympatyczna obsługa, wszystko świeże i ładnie wyglądające.... Robert Dariusz - opinia (1) Przereklamowany bar tłumy ludzi jedzenie robione na hurt nie dosmażone ryby... Dariusz Ela - opinia (1) Kosztowaliśmy kilku dań dorsz smażony, bagietki z łosiem, zupa rybacka,... Ela Robert - opinia (1) Nie polecam tego miejsca. Ceny i menu ok, ale obsługa na poziomie żenady.... Robert Andrzej - opinia (1) Zawsze z radością wracam w to miejsce.Jest tu zawsze komfortowo.Dowodem tego... Andrzej Ewa - opinia (1) Rewelacja! Zamówiliśmy przekąski na rodzinną imprezę i choć wydawało nam się... Ewa Marta - opinia (1) Doskonale wietnamskie jedzenie, porcje duże. Bardzo smaczne i przygotowane z... Marta Dave - opinia (1) Wszystko tip top, jedzenie i obsługa ;) Dave Ania - opinia (1) Bardzo dobra zupa, domowa :-] Ładnie I czyto Ania Krzysztof - opinia (1) Zamówienie przez pyszne.pl o godzinie 19:48 01.07.2022 - przewidywany czas... Krzysztof Elwira - opinia (1) Tatar dobry Kalmary - fuj Grzanka z łososiem - pycha Grzanki z serem - kiedyś... Elwira kasia - opinia (1) Organizowaliśmy Komunię w lokalu. Jedzonko bardzo dobre, wszystko świeże,... kasia Klient - opinia (1) Kucharza macie na 6 -stke Jedzenie pyszne ,pizza chrupiąca i na bogato... Klient Barbara - opinia (1) Jedzenie nie dotarło.Smieszne tłumaczenie że kierowca utknol w korku i niema... Barbara Michał - opinia (1) Świeżo po obiadku. Filet z miętusa ok ale chłodny, filet z dorsza średni ale... Michał Magda - opinia (1) Dorsz okropny! Porcje jak dla dzieci! Nie polecam! Magda