Witam dzis byłem w restauracji tawerna orlowska i taki zniesmaczony nigdy nie byłem jedzenie smażone na tym samym starym oleju kompletnie nie przyprawione a zamówiłem plater seafood na spodzie platery cebula i bakłażan śmierdzący i tłustym olejem naprawdę:( serwis do fupy czekaliśmy 45 minut na przystawkę nie wspominając ze wcześniej kelnerka nas olewała przechodząc w te i spowrotem przez 15 min godzina stracona od czasu dostania 1 kursu i dalej z momentem przyniesienia zupy i szprot wszystko było zimne bardzo zimne i soggi dalej 2 kurs zawitał do nas po 1,50 godziny plater seafood zimny oczywiście a w dodatku pani po 5 min przynosi Sosy bo jej się zapomniało ja już skubie swoje danie a żona i córka niemaja Dania i niespodzianka zamówiła pstrąga jak zwykle zimny i blady a córka antrykot dla dzieci gdzie było widać całe Orlowo przez niego i śmierdział tym samym olejem co wszystko. Jednym słowem jest złe bardzo złe serwis do kitu zero wsparcia na rachunek czeka się następne 15 min jednym słowem nie polecam tawerny Orłowskiej jest to stodoła i karma dla psa a nie dla ludzi.
Dodam tylko odnośnie usługi obsługi ta pechowa kobieta kielnerka nie poczuwała się wigilie do swoijej pracy p