Pirat na Księżycowej

Pozdrawiam kierowce srebrnego samochodu /była to chyba skoda / który wczoraj około godz. 18 40 pędził środkiem Księżycowej i mijając mój samochód uderzył mi w lusterko / kierunkowskaz w lusterku jest zbity / Zastanawiam się nad zgłoszeniem tej sprawy na policje bo są kamery i jest to do ustalenia.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Pirat na Księżycowej

To nad czym się zastanawiasz? Post zakładasz w celu robienia kolejnej g*wnoburzy?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wykonaj ruch. Takie zachowanie należy eliminować. A później radośnie obwieścić na forum, że sprawa zgłoszona na policję zgodnie z zapisem video. Szkoda czasu.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Prezes w zeszłym miesiącu miałam podobną sytuacje , suv urwał mi lusterko . Najsmutniejsze w tym wszystkim było to ,że jak napisałam ,że powoli jechałam to ludzie poparli pirata drogowego nazywając mnie zawalidrogą bo jechałam 40 /h było ciemno i ludzie wracali Pszenna od strony przystanku autobusowego.Pobocza brak i nie mogłam zjechać a nawet nie miałam szansy tak wariat jechał.
Gdzie ja mieszkam teraz? bo mieszkałam w Szwecji gdzie ludzie przestrzegają ograniczenia prędkości a tu się popiera piratów drogowych. Przykre,
Ja się nawet zatrzymałam naiwnie sadząc ,że ten ktos zawróci.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mogę poradzić tylko jedno: nie zajmować więcej niż 1/2 drogi + na widok 'mistrza kierownicy i pana dróg' zatrzymać się (w razie czego są duże szanse, że zostanie ślad na drodze) + zaopatrzyć się w wideorejestrator. Po roku codziennego przemierzania trasy Banino - Gdynia - Banino, wymiękłem, zainwestowałem i nie żałuję. Przed śmiercią z rąk debila takie urządzenie oczywiście nie uchroni, ale w mniej ekstremalnych przypadkach pomoże.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Widocznie nie jestem 'ludziem', bo ode mnie (jeszcze pod innym nickiem) dostałaś wtedy plusa. Mimo, że jechałaś trochę za szybko. Na Pszennej obowiązuje 30 km/h :)
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na pszennej jest 80 km/h
Jak kolega jest takim łomem -z u na początku - niech zapozna się z tymi owalnymi blachami ustawionymi na początku ww ulicy tzw ZNAKI rozwieją wątpliwości .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10

Tak jest, Prezesie. A na Księżycowej obowiązuje druga prędkość kosmiczna. Skąd więc ten żal o utrącone lusterko?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sądząc po IP, to inny prezes :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

kolego nie podawaj się za kogoś kimnie jesteś!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

@Prezes
Na Księżycowej naprawdę są kamery? Jeśli tak, to chyba będę tamtędy wracał do domu (spoko, nie szaleję). Mam dość równie bezkarnych jak bezmózgich kmiotów, a jeden dowód więcej zawsze się przyda :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Weźcie się uspokujcie z tym ip. Każdy kto ma mobilny Internet nie ma stałego ip - 70 proc.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak się składa że ja mam stały ip pozdrawiam 'prawdziwy'' Prezes
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Kto ma internet z firmy WAVE Banino (168 odpowiedzi)

Chce zmienić internet na tego dostawce,jak się sprawuje internet ???

proszę o opinie rodziców z szkoły A i B (4 odpowiedzi)

dzień dobry. szukam rodziców którzy mogli by się wypowiedzieć o szkole A i B w Baninie. Proszę...

Imperium-Auto Salon (13 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....