Piroman Steak House

Restauracje Jedzenie na wynos

Sopot, al. Niepodległości 684

Kinga - ocena (1) Fenomenalne steki, burger z frytkami przepyszny !!! Wszystko świeże i... Kinga Viesia - ocena (1) Dramat, nie stek a ceny mocno wyśrubowane!!! Steki z mięsa polskiego... Viesia Beniek - opinia (1) smacznie, steaki wysmażone w punkt, ciekawe menu, będę wracał Beniek
Idz, jedz i mlaskaj z zachwytu (1) Jedyne takie miejsce w Trojmiescie! Jedlismy chyba wsz z proponowanych... Marta Kuchnia dla prawdziwych mężczyzn :D (1) Bardzo dobre mięso, świetny tatar, bajeczna obsługa, bardzo dobry burger, po... Dirty Harry Absolutely amazing!! (1) We are a mixed Polish Croatian from Island and definitely know what the good... Kasia Kowalska Eterović jest ok (1) Pierwszy raz byłem i tam wróce potrawy pasuja sa swietnie dobrane ....kelner... steffan Słabizna (2) Stek za bardzo wysmażony - po prostu podeszwa. Obsługa sprawia wrażenie jakby... Łukasz Stek (1) Rewelacyjnie wypieczony stek, świetna obsługa. Gorąco polecam :) Krzysztof Super lokal polecam goraco (1) Super lokal. Polecam goraco steki palce lizac a sosiki to juz poezja do tego... Osa Polecam! (1) Poprzednio steki, teraz burger. Za każdym razem w towarzystwie zupy i tatara... Ozzy Przyjemność jedzenia (1) Każdą podróż do Sopotu będę kojarzyć z Piromanem. Wspaniałe steki, dodatki,... Kobieta 50 lat NAJGORZEJ (3) Moja ocena jest najniższa jaka się da. To był najgorszy steak jaki jadłam,... Kamila Dla takich chwil warto żyć :) (1) Przepyszna polędwica- nic dodać, nic ująć. Dawno nam tak nie smakowało.... A Pyszne steki, bardzo ładny wystrój i miła obsługa (1) Byliśmy na kolacji w niedziele 18.02.2018 i było super. Jedliśmy pyszne dwa... bs Pyszności (1) Piromana oceniam wysoko. Zasługują. Jedzenie smaczne. Obsługa przemiła.... Bobusiowa koszmar (1) Żona zakupiła 2 hamburgery na wynos (mieszkamy tuż obok). Najgorsze jakie... mike Piroman na 6+ (1) Polecam wszystkim z czystym sumieniem. Każdy fan wołowiny znajdzie w... Inka NIE POLECAM! (1) Moja ocena jest najniższa jaka się da. To był najgorszy steak jaki jadłam,... Ania