polecam :) (1) Byłam w poprzednią sobote :) i miło mnie zaskoczyli (obsługa interesowała sie... Nikita987 dobre jedzenie (1) Smaczne jedzenie i super lokalizacja . Strona fajna. Ludzie przeciez to... kolo piotr polecam (1) Oststanio byłam tam na obiedzie .Polecam!!!!! Gratuluję nowej strony... kasia
jest dobrze (1) Polecam kaczkę po gdańsku , pyszne danie.Wystrój nienaganny Poza tym miła... ania Fajna knajpka (1) Ciekawa restauracja , piękna sala , obsluga miła.Wszystko ok kasia Super lokal warty polecenia (1) Moim zdaniem rewelacyjny lokal który szczerze polecam każdemu .Super... mrMarios Mam rowniez krytyczne zdanie. (1) Po chrzcie wnuczki poszlismy tam na obiad,jedzenie podano zimne... Jadwiga. Ok (1) Ciekawe miejsce ,jedzenie dobre.Pomieszczenie przed barem-sala z klimatem... Nina może być (1) Wystrój restauracji fajny.Jedzenie smaczne ale drogie !! Ogródek może... anita i patryk Sympatyczna restauracja (1) Polecem menu w tej restauracji ,muszą mieć świetnego kucharza. Poza tym... MONIKA Bardzo przyjemna atmosfera (1) Piękne sale, profesjonalna obsługa i naprawdę dobre jedzenie. Idealne... Emilia