Niespodzianka urodzinowa (1) Od początku duże zaangażowanie i elastyczność pani menadżer oraz załogi.... Margo Anette szczerze polecam (1) organizowaliśmy 40-ste urodziny na 20 osób szczerze polecamy lokal Goście... Asia ZACHWYT!!! (1) Możecie tu usiąść w małym gronie, ale i 60 osób nie będzie się tłoczyć.... Piotr
Urodziny (1) Do restauracji wybraliśmy się na okrągłe urodziny mojej Mamy. Na wejściu... Ewa Miejsce z rewelacyjna kuchnia i obsługą (1) Wybór był dość przypadkowy na kolację służbową. Jednak rewelacyjna kuchnia... Kamil z rodziną Beznadziejnie (2) Moim zdaniem totalnie beznadziejnie, na każDej imprezie jest ten sam wystrój... gość 40-te urodziny (2) Kiedy znaleźliśmy ten lokal w internecie podchodziliśmy trochę z... Piotr Steki (1) W poszukiwaniu nowych miejsc serwujących steki wybraliśmy się do tego lokalu... Aga Piękna restauracja, wspaniała lokalizacja (1) Wyśmienita obsługa, przepiękne wnętrze, bardzo smaczne przystawki, zupy,... me Podwójne Urodziny (1) Nasze wspólne urodziny obchodziliśmy w Piwnicach Dworu Kuźniczki. To był... Barbara i Jacek Gorąco polecam!! (1) Organizacja imprezy rodzinnej w dosyć krótkim czasie, wszystko się udało,... Dorota Gorąco polecam (1) Organizowaliśmy w tym lokalu małą imprezę rodzinną (ok. 20 osób) i wszyscy... Maria Zakończenie roku szkolnego (1) Bardzo miła obsługa, serwowane posiłki bardzo smaczne, wszyscy goście bardzo... Br. Janusz super (1) Polecam wszystkim organizację imprez rodzinnych i nie tylko w Dworze... Krystyna Jubilesz 50-lecia slubu (1) Bardzo dziękuję za profesjonalne przygotowanie uroczystosci, zgodnie z moimi... Viola Aż dziw że dotąd nie jest o tym miejscu głośno! (1) Mieliśmy z mężem szczęście, że trafiliśmy do tego wspaniałego miejsca, aby... Anna 50-te urodziny (1) Dwór Kuźniczki to moje nowe odkrycie. Nie spodziewałam się że we Wrzeszczu... Hania Jubileusz.... (1) W tym ciekawym, klimatycznym miejscu obchodziłam jubileusz. Jestem pod... Jubilatka Wesele (1) Witamy! 11.08.2012r. odbył się nasz ślub w Dworze Kuźniczki, jesteśmy... Kamila i Konrad Bereza Naprawdę godni polecenia!!! (1) Piękny, klimatyczny wystrój lokalu. Cudowne jedzenie, bardzo atrakcyjnie... Aga