Pizza, Kebab, Ziemniak (1) Bardzo dobra pizza, świetny kebab i niesamowity ziemniak. Do tego miła... JohnyS Super! (1) Zamówiłem po długim czasie jakość na wysokim poziomie i dostawa bardzo... potegowska pizza bar (1) Bardzo dobre miejsce aby wrzucić sobie coś na ruszt , świeże surówki, dania... Marcin
POLECAM! (1) Od lat korzystam z usług Pizza Bar i zawsze jestem zadowolona, dobre jedzenie... Aleksandra NIE polecam (1) Drogi szefie .rozumiem ze trzeba patrzec na personel jak pracuje ale troche... oruniak Wielkość pizzy jak dla dziecka (1) Kiedyś uwielbiałam pizza bar, teraz jakość baardzo się pogorszyła. Malutka... klientka Ceny za wysokie w stosunku do jakości i innych obiektów (1) Klientką Pizza Baru jestem od kiedy mieszkam na Oruni Górnej- czyli od 13lat.... Stała Klientka Ceny za wysokie w stosunku do jakości i innych obiektów (1) Klientką Pizza Baru jestem od kiedy mieszkam na Oruni Górnej- czyli od 13lat.... Stała Klientka nie polecam (1) Pizze ok , ale kebab to jakaś wielka pomyłka , same surówki jak na talerzu do... Adrian troche prawdy o kebabie (2) jeśli już musisz tam iść na kebaba to weź powiększonego i poproś o dodatkowe... Rafal Świeże i dosmaczone! (1) Bardzo polecam pizzerię na Platynowej. Urzekła mnie dbałość o jakość... klientka Polecam miłośnikom świerzych i dobrych składników (1) Pizza jest bardzo dobra, idealna pod każdym względem a największym plusem są... rudy miś Nie polecam... (1) Dziwią mnie trochę te opinie innych użytkowników bo niewiem czy ja jadłem... X Pyszny kebab i pizza (1) Naprawdę polecam! Wszystko świeże , szybko przygotowane i ciepłe. Zamówiłem... PimVW Świetne jedzenie (1) Przepyszne jedzenie!!! Do tej pory jadałam tam kebab i uważam że jest... Ather Świetne jedzenie. (1) Jak najbardziej pragnę polecić lokal PizzaBar, jedzonko przede wszystkim... Stahu:) Masakra (1) Jedzenie bardzo dobre,zróżnicowane,obsługa taka sobie zależy od dnia i... Maciek MC - opinia (2) Bardzo dobre jedzienie, pizza rewelacja, duża ilosc skladnikow, kebab chyba... MC najlepsza pizzeria w trójmieście (1) pizze bardzo dobre, ciasto jest faktycznie doskonałe, a składniki świeże i... ola bardzo (2) bardzo pyszna pizza.TOP 3 w trojmiescie, jesli nie najlepsza.nie wiem jak tam... ezi