Pizza Napoli

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, gen. Emila Augusta Fieldorfa 2

Olga W - ocena (1) Wspaniała pizza, lepsz aniżeli we Włoszech. Obsługa miła, z indywidualnym... Olga W Michał - ocena (1) Bardzo przyjemna i miła atmosfera jak we Włoszech a pizzka pyszna w stylu... Michał Sebastian Kurt - ocena (1) Najlepsza pizza w całym Gdańsku, wraz z najmilszą obsługą. Sebastian Kurt
maks - ocena (1) bardzo miła obsługa i jedzenie dobre maks Alicja - ocena (1) Trafiłam przypadkiem a zostanę na dłużej. Przepyszne jedzenie , świeże... Alicja Alicja - ocena (1) Pizza mega dobra, trafiłam do restauracji w czasie Festiwalu Cannolo i były... Alicja Ola zblewska - ocena (1) Bardzo super miła obsługa smaczne jedzenie polecam super klimat Ola zblewska Oliwia - ocena (1) Bardzo miła obsługa i smaczna pizza Oliwia milena - ocena (1) bardzo mila obsluga, pyszna pizza milena Max - ocena (1) Świetne jedzenie , uwielbiam tą pizzerię Max Przemek - ocena (1) Miła atmosfera, obsługa spoko i co najważniejsze pizza pierwsza klasa w moim... Przemek Michal - ocena (1) Rewelacyjna Pizza, długo takiej nie jadłem. Obsługa bardzo miła i uprzejma.... Michal Krzysztof - ocena (1) Rewelacja! Super miła dziewczyna przyjmująca zamówienie. Genialna pizza!... Krzysztof agata - ocena (1) pizza bardzo smaczna Świeże składniki i miła obsługa agata Marta - ocena (1) Niedopieczone gliniaste ciasto. Marta Aleksandra - ocena (1) Najlepsza pizza ! Składniki oryginalne , świeże . Atmosfera równie istnie... Aleksandra Monika - ocena (1) Przepyszne jedzenie, bardzo miła obsługa. Monika NS - ocena (1) Pizza pyszna, moim zdaniem najlepsza w Trójmieście. Obsługa miła i pomocna.... NS Natalka - ocena (1) Pyszna pizza, miejsce do którego zawsze warto wrócić ️ Natalka Karolina - ocena (1) Pyszna pizza, duży wybór, miła obsługa Karolina