Spoko (1) Pizza dobra, ilość składników idealna nie za mało n w zq dużo super. Magda Nie powinna być to pizzeria (1) Zamówiłam dużą pizze z kurczakiem, niestety nie spełniła ona moich oczekiwań.... Maju Bardzo słaba pizza (1) To był pierwszy i ostatni raz. Duża pizza z łososiem po otwarciu pudełka... Aga
Super! (1) Pizza bardzo smaczna, czas oczekiwania krótki. Polecam :) Karola super! (1) Wlasciciel serdeczny i sie stara. Do tego pizza bardzo smaczna, przystepne... mona Fatalna pizza-najgorsza jaką jadłem (2) Pizza totalnie mnie zawiodła. Ciasto jak podeszwa buta. Śladowa liczba... Artur Stanę w obronie (1) Z nudy chciałem zobaczyć jak radzi sobie moja ulubiona pizzeria gdy... Krzysztof Suuuuper pizza i suuuuuper miejsce :) (1) Kolega polecił to miejsce,więc postanowiłem sprawdzić.Zaprosiłem swoją... Radek200021 bardzo dobra pizza (1) Dzis pierwszy raz odwiedzilam tę pizzerię. Nie zawiodłam się! Czas... ola Wyróżniająca się pizza, z tych na dostawe! (1) Odwiedziłem Olio kilka dni po otwarciu. Klimat jeszcze trochę surowy, ale... ITALIANO Nareszcie pizza pelen wypas (1) Pizza którą można się najeść ze smakiem Dawno takiej pizzy się no nie jadło... arni